Spontanansökan

ICA Supermarket Grytan, Västerås

Vill du bli en del av vårt härliga gäng på ICA Kvantum Västerås?

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med ambitiösa och duktiga människor. Vi söker dig som älskar serviceyrket, som alltid ser till kundens bästa med ett leende, som trivs med ett högt tempo och har ett intresse av mat. Skicka in din ansökan redan idag!

Ansökan består av ditt CV samt frågor från oss som du svarar på med hjälp av kameran i din mobil, surfplatta eller dator. Med videosvarens hjälp får du möjligheten att visa vem du är redan vid din ansökan och vi får en mer rättvis bild av dig. Och inte minst så får du som söker chansen att vara mer än ett CV.

Platsannonsen ligger ute under längre tid och din ansökan sparas i tre månader. Under den perioden matchas din ansökan mot de lediga jobb som finns i butiken. Efter tre månader makuleras din ansökan. Kallelse till ev. intervju går till din mailadress. Har du frågor under tiden så ta kontakt med oss, kontaktuppgifterna hittar du i högerkolumnen.

Välkommen med din ansökan!

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
Berätta kort om dig själv och varför just du skulle passa in hos oss på ICA Grytan?