Säljledare Frukt och Grönt

Ica Grytan, Västerås

Vill du vara med och skapa Västerås nya och enda Kvantum butik?
Vi bygger större, vi bygger nytt. Nu söker vi en säljledare till frukt- & gröntavdelningen på ICA Kvantum Grytan. Vill du arbeta i en butik som nu börjar resan mot att konvertera till Kvantum? Vill du vara med och skapa Västerås bästa fruktavdelning från grunden? Som ensam Kvantum i Västerås har vi målet att verkligen skapa en fruktavdelning som sticker ut.
Sök idag!

Säljledare Frukt & Grönt
Som säljledare ansvarar du tillsammans med försäljningschef för frukt- och gröntavdelningen. I rollen ingår att leda och utveckla avdelningen såväl strategiskt som operativt. Du ansvarar tillsammans med försäljningschef för att mål/budget följs och att avdelningen erbjuder ett fräscht och spännande sortiment. En viktig del i arbetet är att jobba med rätt kommunikation på gavlar, att jobba med prisupplevelse samt att skapa en enhetlig struktur som går i linje med resten av butiken och vår affärsidé. ”Vi Älskar Mat”
Du kommer att rapportera till Försäljningschef.

Exempel på ansvarsområden
• Ansvar för avdelningens försäljning
• Ansvar för planering av kampanjer. samt för säsonger och högtider
• Ansvar för kommunikation på gavlar, prisupplevelse på avdelningen
• Optimering av avdelningens drift med ansvar för att rutiner följs och utvecklas på ett bra sätt
• Veckovis uppföljning av nyckeltal
• Artikelunderhåll på avdelningsnivå
• Uppföljning av svinn
• Beställningar

Kvalifikationer
Vi tror att du minst har ett års erfarenhet av arbete på frukt&grönt avdelning. För att passa in i rollen bör du ha någon tidigare erfarenhet av en ledande roll. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från flera olika avdelningar inom dagligvaruhandeln. Har du tidigare arbetat i Store Office, AOB och IDE är det ett stort plus.


Personliga egenskaper
Du är en ordningsam, positiv person med förmåga att genomföra aktiviteter på din avdelning. Du drivs av försäljning och av att skapa en inspirerande avdelning tillsammans med en god lönsamhet. Du är en person som har lätt för att coacha, sprida energi och engagera dina kollegor på avdelningen. Du är en god förebild och motiverar dina medarbetare att vilja utveckla avdelningen mot uppsatta mål. Du drivs av att hålla butiken fräsch varje dag med välfyllda gavlar, säljtryck och en tydlig kommunikation.
Du har social kompetens och är lyhörd för kundernas behov. Att arbeta synlig och aktiv bland såväl medarbetare som kunder är något du trivs med. På så sätt bidrar du till att skapa en trivsam atmosfär med glädje i butiken.

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
3
4
Berätta om dig själv, vad gör du idag? Tex. jobb, fritid eller studier