Driv egen säljverksamhet -"Skyltstället Franchise"

Skyltstället Sverige AB, Umeå

Skyltstället är ledande i Sverige inom skylt och synlighet för företag. Vi växer med kontor över hela landet och marknaden är fortfarande långt ifrån mättad! Med Skyltställets säljportfölj i ryggen så finns inget stopp. Vi tillverkar och förmedlar högkvalitativa skyltprodukter till alla typer av företag.

Vi söker dig som vill arbeta med försäljning av skyltar som egen företagare, som vill bygga upp en stabil och lönsam verksamhet i eget distrikt. Du får del av en framgångsrik affärsmodell som ger dig en flygande start med betydligt större potential och mindre risk än att starta på egen hand med en obeprövad affärsidé.

Att samarbeta med oss enligt franchisemodellen innebär att du använder vår affärsidé mot en avgift. Modellen bygger på ett nära samarbete med enhetliga regler och kvalitetskrav för alla inom organisationen. Med oss får du arbeta med ett framgångsrikt affärskoncept. Du kommer snabbt igång och kan räkna med god långsiktig lönsamhet. Investeringen är blygsam då Skyltställets Franchisetagare driver försäljningsenheter och Skyltställets avtalade fabriker tar hand om produktframställningen.

Utbildning leds och genomförs av erfarna medarbetare – allt i en takt anpassad för dina förkunskaper. Efter genomförd utbildning står du redo att ta dig an ditt företagande och din försäljning i din region och Skyltstället står alltid beredda att hjälpa dig vid eventuella frågor.

Skyltstället som koncept:
* Affärsidén och konceptet är redan beprövat och framgångsrikt
* Det är ett lågt risktagande
* Du har en mycket bred säljportfölj
* Proffsigt och effektivt sälj/affärssystem
* Du får grundläggande utbildning i konceptet och verksamheten
* Du får god hjälp med marknadsföringen
* Du får hjälp med uppföljning av försäljning och resultat
* Du får ett fritt och omväxlande arbete
* Du kommer snabbt igång med din verksamhet

Att öppna verksamhet inom Skyltstället Franchise är förenligt med en avgift.
Verksamheten skall drivas som Aktiebolag

Har du höga ambitioner och brukar genomföra det du vill? Då har du de grundläggande förutsättningarna för att lyckas som egen företagare hos oss. Ta chansen och bli en del av Skyltstället!

Skyltstället är skyltbranschens starkast växande kedja. Fördelarna för dig att ansluta till Skyltstället är enorma. Som franchisetagare säljer du alla typer av skyltprodukter till alla typer av företag. De gör att du har en bred säljportfölj med högkvalitativa skyltprodukter till mycket fördelaktiga priser. Allt detta för att du skall ta stora marknadsandelar i din region.Rekryteringen sker via Yobber (Videorekrytering)
En urvalsprocess sker via video och därefter personliga intervjuer.

Ansökan består av ditt CV samt frågor från oss som du svarar på med hjälp av kameran i din mobil, surfplatta eller dator.
Med videosvarens hjälp får du möjligheten att visa vem du är redan vid din ansökan och vi får en mer rättvis bild av dig. I denna process får du som söker chansen att vara mer än ett CV.
All videodata från samtliga sökande raderas efter rekryteringsprocessen.

Då Skyltstället rekryterar Franchisetagare kontinuerligt till kedjan så gäller inte sista ansökningsdag enligt denna annons.
Inkom därför med din ansökan så snart som möjligt!

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
3
Berätta om dig själv, vad du gör idag? (t.ex. jobb, fritid och studier)