Spontanansökan

ICA Stop, Täby

Är du intresserad av att arbeta hos oss på ICA Stop?

Hos oss hittar du många olika slags tjänster. Vare sig du arbetar i kassan, plockar upp varor eller står bakom disken är du vårt ansikte utåt – det är dig kunderna träffar och kan prata med om de undrar över något eller vill framföra en åsikt om butiken.

Bakom dig finns en stor organisation som rymmer allt från ekonomipersonal till färskvaruchefer och matcoacher. Har du känsla för service och älskar mat och sälj så är du den vi söker. Vi på ICA Stop erbjuder våra kunder ett brett sortiment av både vardagsmat och delikatesser från när och fjärran.

Ansökan består av ditt CV samt ett antal frågor från oss som du svarar på med hjälp av din webb-kamera eller mobiltelefon. Med videosvarens hjälp får du möjligheten att visa vem du är redan vid din ansökan och vi får en mer rättvis bild av dig och din person.

När vi behöver rekrytera nya medarbetare så tittar vi alltid först vad vi har fått in bland våra spontanansökningar. Så även om du inte hör något den närmaste tiden så ligger din ansökan kvar och kan bli aktuell vid ett senare tillfälle.

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
Berätta om dig själv; Vem är du? Vad gör du idag? Vad har du för bakgrund och vad är dina framtidsplaner?