Vill du jobba på någon av våra restauranger?

Vigårda, Stockholm


ÄR DU EN SERVICETALANG UTAN DESS LIKE ELLER VILL JOBBA I KÖK?
Oavsett om du är erfaren, och vill utvecklas, eller är mindre erfaren och vill lära dig från grunden så är du välkommen att söka till oss. Vi letar servicetalanger och matintresserade personer som kan vara Vigårdas ansikte utåt och vill lära sig Vigårdas matkoncept som köksmedarbetare.

VI ÄR NYFIKNA PÅ DIG – VÄLKOMMEN PÅ INTERVJU!
På Vigårda vet vi att nyckeln till vår framgång är du som person. Därför vill vi göra en kort videointervju med dig så att du får möjligheten att berätta för oss vem du är och vad du vill direkt, utan en massa papper. Klicka på länken för att göra din intervju!

Om du söker extrajobb eller heltidsarbete som servicemedarbetare eller köksmedarbetare, väljer du i ett senare steg när du gör din intervju.

Välkommen till Vigårda, vi ser fram emot din ansökan!

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
Hej! Berätta kort om vem du är och varför du vill jobba extra hos just oss på Vigårda.