Spontanansökan

Ica Supermarket Högalid, Stockholm

Hej

Vill du bli en del i vårt glada team på Ica Supermarket Högalid?
Vi är alltid intresserade av positiva och utåtriktade människor som gillar serviceyrket, högt tempo och att bidra till en positiv arbetsmiljö. Om detta stämmer in på dig tycker vi att du ska skicka in en spontanansökan till oss redan idag.

Ansökan består av ditt CV samt frågor från oss som du svarar på med hjälp av kameran i din mobil, surfplatta eller dator. Med videosvarens hjälp får du möjligheten att visa vem du är redan vid din ansökan och vi får en mer rättvis bild av dig. Och inte minst så får du som söker chansen att vara mer än ett CV.

Möjligheten att söka spontant hos oss ligger alltid ute och därför kommer urvalet ske löpande. Har du frågor under tiden ta kontakt med oss, kontaktuppgifterna hittar du i högerkolumnen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail eller brev.Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
Berätta lite om dig själv, vad du gjort tidigare och vad du gör idag?