Resebokare

Hotel Express (K3 Travel AB), Örebro

Hotel Express är ett varumärke inom K3 Travel, en koncern som arbetar med resor och möten. I gruppen ingår även eventbolaget Blick (www.blick.se). Företagsgruppen har 30 anställda och omsatte ca 35 MSEK 2016.

Hotel Express utvecklas och ökar bokningsvolymerna. Vi flyttade nyligen till nya, större, lokaler för att ha utrymme att växa. Charlotte som är en av våra energiska resebokare ska snart vara föräldraledig. Vi behöver därför förstärka vårt resebokarteam.

Vill du vara med på vår resa?

Vi söker dig som älskar att ge kunden bra service och att boka hotell och resor. Du arbetar med en smart och enkel lösning som ger företag besparingar i både tid och pengar samtidigt som du skapar en enklare vardag för affärsresenärer. Tjänsten är ett vikariat på ca 1 år med chans till tillsvidareanställning.

Du har erfarenhet från arbete på resebyrå och är väl förtrogen med både Amadeus och Linkon. Du har gymnasiekompetens och en god it-vana.
För att trivas och lyckas i rollen hos oss är du lösningsorienterad, social och positiv. Du har intresset av att utveckla både dig själv och dina kundrelationer.

Hos oss får du:
• En positiv och stark företagskultur med sköna kollegor
• Arbeta kontorstid 8-17 vardagar
• Kollektivavtal med Unionen
• Friskvårdstid, friskvårdspeng och fokus på friskvård
• Nyrenoverade lokaler centralt i Örebro
• Kontinuerlig utbildning och coachning
• Mycket skumpa när det går som bäst

Varmt välkommen med din ansökan!
OBS: Urval sker löpande, så vänta inte med din ansökan.

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
Berätta kort om vem du är.