Spontanansökan heltidsjobb

ICA Maxi Universitetet, Örebro

Vi söker efter DIG som är Driven, Inspirerande och Glad!

Vi söker alltid efter personer som kan bidra till att göra vår butik bättre. Vårt mål är att möta våra kunder med högsta grad av service varje dag. Därför söker vi dig som är en driven, inspirerande och Glad person och som motiveras av de utmaningar som dagligvaruhandel innebär.
Den här typen av tjänst riktar sig till dig som har några års erfarenhet av butik och/eller restaurang.
Du ska ha fyllt 18 år för att söka.

Om butiken.

Som nyöppnad butik är vårt mål att Maxi ICA Stormarknad Universitetet ska sticka ut gällande pris, sortiment och personal jämfört med konkurrenter i Örebro och övriga Sverige. Butiken ska alltid vara välfylld, fräsch och vårt kundbemötande ska vara glatt, genuint och med högsta grad av service. Vi vill vara Örebros Matmecka och då tänker vi på nya matlösningar som Sushi, Pizza, Mat- och vinbar, Juicebar m.m. men även på spännande varor som Beijing 8, Bubbies och färsk gurkmeja.

Vill du vara med och fightas när vi utmanar Örebros övriga butiker om förstaplatsen? Då ser vi fram emot en ansökan från dig där du berättar om dig själv och hur du skulle vilja bidra till vår vision.

Din ansökan kommer dels bestå av cv och personligt brev och dels av ett antal frågor från oss som du svarar på med hjälp av din webb-kamera. Med videosvarens hjälp får du möjligheten att visa vem du är redan in din ansökan och vi får en rättvisare bild av dig och din person.

OBS! Platsannonsen ligger ute under längre tid och därför kommer urvalet ske löpande. Har du frågor under tiden ta kontakt med oss, kontaktuppgifterna hittar du i högerkolumnen.

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
Vilken typ av arbete söker du och varför ska vi anställa just DIG?