Spontanansökan

MAXI ICA Stormarknad Solna, Solna

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med drivna och engagerade medarbetare som kan bidra till att göra vår butik ännu bättre. Skicka in en spontanansökan så vi har chansen att se vem just du är!

OM OSS
ICA MAXI Solna är en stor arbetsplats och det finns möjlighet att få jobba med flera spännande och varierande arbetsuppgifter.

Våra avdelningar heter:
• Frontlinjen (Kassa, Kundtjänst, Minihus och ICA to Go)
• Kolonial/Dricka/Djupfryst
• Färskvaror (Kött, Ost, Chark och Mejeri)
• Manuell Fisk & Delikatess och Maxikök
• Online
• Frukt & Grönt

DIN PROFIL
Erfarenhet från arbete med mat och dagligvaror är meriterande, men vårt allra viktigaste krav för är att du verkligen brinner för kundservice och känner stor glädje i att träffa nya människor. Vi förutsätter att du ser dig själv som en lagspelare som gillar butikspulsen. Våra medarbetare skall vara 18 år fyllda.

Vill du arbeta tillsammans med ett härligt gäng som brinner för gemenskap,försäljning och kundmöten, då tycker vi att du ska söka till oss!

Möjligheten att söka spontant till oss finns alltid och därför sker urvalet löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller i butiken. I ett nästa steg kan vi komma att be dig om ett cv, innan vi kallar till intervju.

Vi ser fram emot din ansökan!

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
Berätta kort om dig själv (intressen, fritid, nuvarande jobbstatus) och vad du skulle kunna tillföra oss på ICA Maxi Solna.