Timvikarier för kök och städ

British Mini Schools AB, Eskilstuna

OM TJÄNSTEN.
Nu letar vi efter timvikarier som brinner för att ge matglädje i våra matsituationer och städare med ögat för det lilla extra, du älskar att ge allt för att skapa magiska upplevelser för våra barn.

ARBETSUPPGIFTER.
Dina primära arbetsuppgifter för arbetet i köket är att tillsammans med dina kollegor skapa en härlig vardag för våra barn. Det gör du genom att servera frukost, lunch och mellanmål. Din arbetsdag är varierande, Du förbereder frukost och mellanmål, fördelar lunchen, diskar, mottagning av varor.

I rollen för städ är det sedvanliga städuppgifter på våra förskolor.
Alla arbetspass är förlagda till vardagar.

KVALIFIKATIONER.
Vi söker dig som har en varm och omtänksam personlighet, du tycker det är roligt att småprata med både stora och små och att göra någons dag lite bättre med små medel. Du är en naturlig inspiratör som tycker om att motivera människor runt dig, är flexibel och gillar att arbeta i ett högt tempo. Du är inte rädd för hårt jobb och kan leverera det ”lilla extra” till våra barn.

Du ska vara serviceinriktad och sätta barnen i fokus. Det är viktigt att du är ordningsam och i rollen som städ att du kan arbeta med mycket eget ansvar.

Du ska kunna kommunicera och förstå svenska. Vi ser gärna att du har erfarenhet av tidigare arbete i de olika rollerna.

OM OSS
Förskolan British Mini startade år 2012 och är en del av British Schools AB. Verksamheten kännetecknas av en värderingsstyrd kultur. Sedan starten har förskolan vuxit snabbt och är idag Eskilstunas största fristående förskoleverksamhet. Vi har idag tre förskolor som ligger centralt på Rademachergatan, på Smaragdgången i Stenby och på Kanelvägen i Borsökna. Totalt sett kan vi dagligen välkomna ca. 360 barn och 80 medarbetare. Förskolan har ett högt söktryck då många vårdnadshavare väljer British Mini för sina barn.

Om rekryteringen
Intervjuer sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Du kan läsa mer om vår verksamhet på vår hemsida: www.britishmini.se