Servicekoordinator Säkerhet

Great Security - NORD, KISTA

Vår verksamhet i Stockholms-området expanderar kraftigt och vi söker en flexibel, social och ansvarsfull servicekoordinator till vårt drivna och engagerade gäng i Kista.

VAD DU KOMMER ATT GÖRA

Du kommer att ingå i ett team, som tillsammans hanterar serviceärenden avseende tekniska säkerhetssystem såsom inbrottslarm, passersystem, CCTV och brandlarm. Det handlar om att ta emot diverse serviceärenden, beställningar och felanmälningar via telefon, mejl och webb för att sedan planera och fördela arbetet till våra tekniker. Du agerar spindeln i nätet mellan kunder och våra tekniker prioriterar och tidsestimerar inkommande ärenden och delar ut dem till de tekniker, som är lämpligast.

VEM DU ÄR

Du har hög social kompetens, god koordineringsförmåga och ett tekniskt sinnelag. Allra helst vill vi att du kommer från säkerhetsbranschen och en liknande tjänst.. Alternativt har du arbetat med support och serviceärenden i en närliggande bransch och har både intresse och förmåga att snabbt lära dig om säkerhetsteknik. Det kan också vara så att du jobbat som säkerhetstekniker och känner dig redo att ta klivet in på kontoret och utmana dina administrativa och sociala förmågor. Det kan stundtals vara hög arbetsbelastning och då gäller det att du förmår behålla lugnet, servicekänslan och prioriteringsförmågan.

Flytande svenska i tal och skrift är ett krav för att klara tjänsten.

VARFÖR SKA DU VÄLJA OSS

Du kommer till att glatt och seriöst gäng, som trivs bra ihop och känner en stolthet över jobben vi efterlämnar och över att tillhöra Great Security. Du får arbeta med avancerade tekniska lösningar och kluriga utmaningar.

Vi satsar på vår personal. Hos oss kommer du att erbjudas goda utvecklingsmöjligheter att både bredda dig och även kunna spetsa din kunskap. Vill du samma sak som vi – att bli bäst i klassen – ser vi fram emot din ansökan.

OM GREAT SECURITY

Vi är ett av Sveriges största privatägda säkerhetsföretag med verksamhet över hela landet med över 450 anställda och en omsättning en bit över 800 miljoner. Verksamheten bedrivs både lokalt och nationellt. Dessutom hanterar vi en del kunder i de övriga nordiska länderna.
Vi finns etablerade med kontor och butiker på ett 30-tal orter.