Säkerhetstekniker Larm - Kista

Great Security - NORD, KISTA

Vår verksamhet expanderar kraftigt i region Nord och vi söker nu en säkerhetstekniker.

ARBETSUPPGIFTER

Som säkerhetstekniker på Great Security kommer du att arbeta med installation och driftsättning av våra säkerhetssystem.

Beredskapstjänstgöring kan i framtiden komma att ingå i tjänsten.

KVALIFIKATIONER

Du behöver ha erfarenhet inom driftsättning av säkerhetssystem, du har en el- eller teleteknisk utbildningskompetens och har kunskaper inom inbrottslarmsregler.
Meriterande är kunskap om följande fabrikat: Vanderbilt Omnis, SPC, ARX, RCO, Aptus och Axema. Du kommer arbeta tillsammans med vår installationsgrupp i Kista.

B-körkort och flytande svenska i tal och skrift är ett krav för att klara tjänsten och vi ställer även höga krav på tillgänglighet och flexibilitet.

EGENSKAPER

Som person ser vi att du är drivande i att bygga upp långsiktiga relationer med både medarbetare, kunder och samarbetspartners.

I gengäld erbjuder vi dig ett självständigt arbete i ett roligt och kreativt gäng inom ett av Sveriges största privatägda säkerhetsföretag. Du får möjlighet att utvecklas i ett företag med fortsatta expansionsplaner. Du ges chansen att växa inom organisationen, vara med och skapa företagets framtid och att påverka. Tjänstebil eller förmånsbil ingår i tjänsten.

OM GREAT SECURITY

Vi är ett av Sveriges största privatägda säkerhetsföretag med verksamhet över hela landet med över 450 anställda och en omsättning en bit över 800 miljoner. Verksamheten bedrivs både lokalt och nationellt, dessutom hanterar vi en del kunder i de övriga nordiska länderna. Vi finns etablerade med kontor och butiker på ett 30-tal orter.