Låstekniker Kista

Great Security - NORD, KISTA

Vår verksamhet i Stockholm expanderar kraftigt och vi söker en flexibel, social och ansvarsfull låstekniker till vårt drivna och engagerade gäng i Kista

VAD DU KOMMER ATT GÖRA

Som Låssmed/Låstekniker hos oss kommer du att arbeta med installation, service och reparation av diverse mekaniska-, elektriska- och elmekaniska lås, dörrautomatik och passersystem. Det är en väldigt dynamisk bransch och en arbetsdag kan vara mycket varierande. Du, individuellt eller i team, är vårt ansikte ute hos kund.

VEM DU ÄR

Du är först och främst seriös, ansvarstagande, självgående och besitter en god social kompetens.

Du har troligtvis en mekanikutbildning eller erfarenhet av arbete som låssmed/ låstekniker och kunskaper inom installation och service av lås. God kännedom kring våra leverantörers produktutbud. Behärskar du dessutom passersystem och larmsystem är detta meriterande. Innehar du även Gesäll - eller Mästarbrev är även detta meriterande.

B-körkort och flytande svenska i tal och skrift är ett krav för att klara tjänsten och vi ställer även höga krav på tillgänglighet och flexibilitet.


VARFÖR SKA DU VÄLJA OSS

Du kommer till att glatt och kompetentt gäng, som trivs bra ihop och känner en stolthet över jobben vi efterlämnar och över att tillhöra Great Security. Du får arbeta med roliga och högprofilerade projekt och avancerade tekniska lösningar.

Du kommer att få arbeta med roliga projekt och lösningar i ett av Sveriges mest snabbväxande säkerhetsföretag där du erbjuds goda utvecklingsmöjligheter. När du blivit varm i kläderna är vår strävan att du ska känna dig framgångsrik och stolt över att arbeta hos oss.

Våra värdeord är Smart, Engagerad och Kundorienterad och vi vill såklart att du känner dig hemma i och bekväm med.

ÖVRIGT

Du rapporterar till arbetsledare.
I tjänsten ingår tjänstefordon. Beredskapstjänstgöring kan i framtiden komma att ingå i tjänsten

OM GREAT SECURITY

Vi är ett av Sveriges största privatägda säkerhetsföretag med verksamhet över hela landet med över 450 anställda och en omsättning en bit över 800 miljoner. Verksamheten bedrivs både lokalt och nationellt. Dessutom hanterar vi en del kunder i de övriga nordiska länderna.
Vi finns etablerade med kontor och butiker på ett 30-tal orter.