Låstekniker Kungsbacka

Great Security - VÄST, KUNGSBACKA

Vår verksamhet på västkusten expanderar kraftigt och vi söker en flexibel, social och ansvarsfull låstekniker till vårt drivna och engagerade gäng i Kungsbacka

Rollen som låstekniker hos oss innebär att du kommer att arbeta med installation, service och reparation av diverse mekaniska-, elektro- och elmekaniska lås, dörrautomatik och passersystem. En arbetsdag är mycket varierande där du individuellt eller i team jobbar ute hos kund.

KVALIFIKATIONER
Du har troligtvis en mekanik utbildning och/eller erfarenhet av arbete som låssmed/ låstekniker och kunskaper inom installation och service av lås. God kännedom kring våra leverantörers produktutbud. Behärskar du dessutom passersystem och larmsystem är detta meriterande. Innehar du även Gesäll - och/eller Mästarbrev är även detta meriterande.

B-körkort och flytande svenska i tal och skrift är ett krav för att klara tjänsten och vi ställer även höga krav på tillgänglighet och flexibilitet.
Våra värdeord är Smart, Engagerad och Kundorienterad och vi vill såklart att du känner dig hemma i och bekväm med.

I gengäld får du arbeta med roliga projekt och lösningar i ett av Sveriges mest snabbväxande säkerhetsföretag där du erbjuds goda utvecklingsmöjligheter. När du blivit varm i kläderna är vår strävan att du ska känna dig framgångsrik och stolt över att arbeta hos oss. I tjänsten ingår tjänstefordon

ÖVRIGT
Du rapporterar till arbetsledare.
Beredskapstjänstgöring kan i framtiden komma att ingå i tjänsten

OM GREAT SECURITY
Vi är ett av Sveriges största privatägda säkerhetsföretag med verksamhet över hela landet med över 400 anställda och en omsättning en bit över 700 miljoner. Verksamheten bedrivs både lokalt och nationellt, dessutom hanterar vi en del kunder i de övriga nordiska länderna. Vi finns etablerade med kontor och butiker på ett 20-tal orter.