Lärare i fritidshem/Fritidsledare

British Schools AB, ESKILSTUNA

Vi är en dynamisk skola från förskoleklass till årskurs 9 med ca 900 elever. Vi förnyar och utvecklar ständigt våra pedagogiska metoder och fokus är alltid på den individuella elevens kunskaper och utveckling. British Junior är först och främst en kunskapsskola men våra pedagoger lär också barnen den fulla meningen med empati, social interaktion, förståelse för andra kulturer och disciplin. Vi lär eleverna att respekt, förståelse, acceptans och samarbete är vägen till långsiktig framgång. Vår fritidsverksamhet, Afternoon School, är till för elever från förskoleklass upp till årskurs 6. Afternoon School har ett utpräglat pedagogiskt syfte där vi har en röd tråd genom hela dagen med lärande, lek och vila.

Dina arbetsuppgifter
Din roll är att tillsammans med kollegor bedriva en verksamhet som ger eleverna möjlighet till att utvecklas som individ och grupp där ledord som trygghet, samarbete och kunskap är centrala. Under skoldagen arbetar du i nära samarbete med lärare, med rastverksamhet, trygghetsfrågor samt med att stötta elever i undervisningen på olika sätt. Som lärare i fritidshem tillhör du ett Team avseende planering, reflektion och analys av fritidsverksamheten.

Om dig
Du som söker är utbildad Lärare i fritidshem/Fritidsledare och med erfarenhet av arbete i grundskolan. Du är ansvarstagande och strukturerad, med god förmåga att planera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Din samarbetsförmåga är mycket god och du har lätt för att bygga relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor. Du hanterar konflikter på ett lyhört och konstruktivt sätt. Vidare har du god förmåga att kommunicera på svenska i såväl tal som skrift samt är van att arbeta med IT-verktyg. Du tycker om att dela med dig av dina erfarenheter och kunskaper, samtidigt som du är öppen för nya arbetssätt. Det är meriterande om du har ett brinnande intresse för rörelse då det är en naturlig del av hela vår skoldag!

För all anställning krävs utdrag ur belastningsregistret så beställ ditt redan idag!

Välkommen med din ansökan!