Låstekniker Örebro

Lås & Säkerhet Örebro, ÖREBRO

På Great Security Örebro har vi mycket att göra och vi söker fler medarbetare. Vi vill bli fler som mellan alla kvalitetsarbeten med säkerhetslösningar åt företag, myndigheter och privatpersoner även har en rolig stund.
Om du är flexibel, social, ansvarsfull och händig och intresserad av att arbeta med det här, läs vidare. Det kan vara just dig vi letar efter.

VAD DU KOMMER ATT GÖRA

Som Låssmed/Säkerhetstekniker hos oss kommer du att arbeta med installation, service och reparation av diverse mekaniska-, elektriska- och elmekaniska lås, dörrautomatik och passersystem. Det är en väldigt dynamisk bransch och en arbetsdag kan vara mycket varierande. Du, individuellt eller i team, är vårt ansikte ute hos kund.

VEM DU ÄR

Du är först och främst seriös och ansvarstagande och besitter en god social kompetens.

Allra helst vill vi att du har erfarenhet av arbete som låssmed och att du har kunskaper inom installation och service av lås. Du har Gesäll- eller Mästarbrev och har en gedigen kunskap inom låslösningar, passersystem och larmsystem hos våra leverantörer.

Men om du är en ”vanlig dödlig”, som är Smart, Engagerad och Kundorienterad och gillar att meka och skruva, tror vi att vi kan lära dig det du behöver och förhoppningsvis mer därtill. Kanske arbetar du som fastighetsskötare, fordonsmekaniker eller snickare idag och vill pröva något annat. Tveka då inte att söka.

B-körkort och flytande svenska i tal och skrift är ett krav för att klara tjänsten.

VARFÖR SKA DU VÄLJA OSS

Du kommer till att glatt och seriöst gäng, som trivs bra ihop och känner en stolthet över jobben vi efterlämnar och över att tillhöra Great Security. Du får arbeta med roliga och högprofilerade projekt och avancerade tekniska lösningar.

Vi är ett av Sveriges största säkerhetsföretag och vi satsar på vår personal. Hos oss kommer du att erbjudas goda utvecklingsmöjligheter att både bredda dig och även kunna spetsa din kunskap. Vi tycker att det är självklart att vi sponsrar dig om du vill bli t.ex. en Gesäll inom Låssmedskrået. Vill du samma sak som vi – att bli bäst i klassen – ser vi fram emot din ansökan.

ÖVRIGT

I tjänsten ingår tjänstefordon
Du rapporterar till arbetsledare. Beredskapstjänstgöring kan i framtiden komma att ingå i tjänsten

OM GREAT SECURITY

Vi är ett av Sveriges största privatägda säkerhetsföretag med verksamhet över hela landet med över 450 anställda och en omsättning en bit över 800 miljoner. Verksamheten bedrivs både lokalt och nationellt. Dessutom hanterar vi en del kunder i de övriga nordiska länderna.
Vi finns etablerade med kontor och butiker på ett 30-tal orter.