Försäljningschef - Färskvaror

ICA Kvantum Hammarö, Hammarö

Vi på Ica Kvantum Hammarö söker nu vår nya försäljningschef för färskvaror!

Butiken omsätter 200 mkr och har varit öppen i sex år.

Som försäljningschef hos oss är du en av tre jämställda chefer och ingår i vår ledningsgrupp. Var och en ansvarar för en tredjedel av butiken i stora drag. Du har ansvar för alla manuella punkter i butiken, som innefattar bageri, deli, catering, kök och restaurang Högrevet. Du har ansvar för all personal som jobbar i dessa avdelningar med allt vad det innebär - rekryteringar, uppsägningar, utvecklingssamtal, anställningsbevis, schemaplanering etc. Din personalstyrka idag är på ca 20 personer. Hos oss är varje försäljningschef även HR-ansvarig för sin del av butiken. Din närmsta chef kommer att vara ICA-handlaren, Urban Svensson.

Den vi söker har ett brinnande intresse för mat, och att leverera en avdelning utöver kundernas förväntningar. Vi behöver en person som vill förnya, förbättra och utveckla hela färskvarulinjen. Du är också väldigt framåt och tycker om kundmötet extra mycket!

Vi ser helst att du har erfarenhet av tidigare chefspositioner, där personalansvar varit en del av jobbet. Meriterande om du har arbetat i ICA butik tidigare, men annan livsmedelskedja är minimikrav.

Tjänsten är på 100% (40h i veckan) där du kommer jobba minst en helg i månaden, den helgen är man även ansvarig för all bemanning i hela butiken. Individuell lönesättning tillämpas. Vi erbjuder för den som önskar karriärsamtal och en utbildningsplan för kommande år.

Intervjuer sker löpande, och tjänsten är tänkt att tillsättas under första kvartalet 2024.

Är du den vi söker? Tveka inte att skicka in din ansökan, så kanske det är tillsammans med dig vår butik kommer nå nya höjder!

Finns det frågor kring tjänsten, maila Urban på adress: urban.svensson@kvantum.ica.se

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
Vad är dina styrkor som ledare och chef?