Bageripersonal

ICA Maxi Eskilstuna, Eskilstuna

Kom och utvecklas tillsammans med oss!

Just nu söker vi förstärkning till vårt Bageri och kan erbjuda en tjänst på 30h/v.

Tjänsten handlar om tillverkning av matbröd, kaffebröd, tårtor och bakverk samt varuplock och kundvård med fokus på positivt kundbemötande. Som medarbetare på avdelningen arbetar du både i grupp och individuellt och bidrar till att den dagliga driften fungerar.

Arbetstiderna varierar mellan kl.5-20 alla dagar i veckan.

Vi söker dig som tycker om att jobba med service och försäljning, har kunden i fokus och alltid möter upp med ett leende. Med hjälp av din positiva inställning bidrar du till teamets laganda och en trivsam arbetsmiljö. Vi ser en fördel i att du har tidigare erfarenhet från arbete i bageri eller konditori alternativt har utbildning inom yrket. Matintresse är alltid ett plus!

Ansökan består av ditt CV och personliga brev samt frågor från oss som du svarar på med hjälp av kameran i din mobil, surfplatta eller dator. Med videosvarens hjälp får du möjlighet att visa lite mer av vem du är redan vid din ansökan och framförallt får du chansen att vara mer än bara ett CV.

Vi hör av oss om du blir aktuell för intervju. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
3
Berätta vem du är och vad du gör idag