Medarbetare kassateamet

ICA Kvantum Huskvarna , Huskvarna

Vi på ICA Kvantum Huskvarna vill alltid ligga steget före. Hos oss får du ett härligt och utvecklande jobb med trevliga kollegor!Vi söker nu dig som kan jobba extra i vårt kassateam. Du ska kunna jobba antingen extra på dagtid eller kvällar eller helger. Vi önskar att du är över 18 år. Vi vänder oss framför allt till dig som studerar på högskola eller liknande.

Vårt största fokus här på ICA Kvantum Huskvarna är att våra kunder ska känna att de får en service av absoluta världsklass när de handlar hos oss. Vårt mål är att ge kunden ett kundmöte i världsklass.

DINA ARBETSUPPGIFTER
Att arbeta i vår butik innebär att man är glad, social och tycker om att serva våra kunder. Dina arbetsuppgifter kommer främst vara kassalinjen. Dagarna kan variera väldigt mycket och det är de som gör det så roligt att arbeta på ICA!

Butikens öppetider är måndag - söndag 07:00-22:00. Arbetet kan infalla under vardagar och helger samt innefatta morgonarbete, dag- och kvällsarbete.

DIN PROFIL
För att trivas hos oss bör du ha hög social kompetens, kunna ta egna initiativ och vara öppen för att lära dig nya arbetsuppgifter.

OM REKRYTERINGEN
I din ansökan kommer du att få besvara några urvalsfrågor och en kort videofråga samt bifoga ditt cv inklusive 2 st. referenser. Referenser kan t.ex. vara en tidigare arbetsgivare, kollega, lärare eller mentor. Vi tar endast emot ansökningar via vår plattform Yobber.


Vi ser fram emot din ansökan!

mvh
Vi alla på ICA Kvantum Huskvarna


Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
Berätta kort om dig själv och varför du önskar jobba hos oss på ICA