Timvikarie kassa och varuplock i butik

ICA Maxi Vetlanda, Vetlanda

Just nu söker vi timvikarier!

Du gillar att sälja varor, inspirera kunder och medarbetare samt vill bidra till att göra vår butik ännu bättre – varje dag. Du har ett grundläggande matintresse, ett utpräglat servicetänk och gillar att arbeta i ett högt tempo.

Tror du att du kan vara den vi söker hoppas vi att du är snabb med att skicka in din ansökan!

Vi är en stor arbetsplats med ca 90 anställda så behovet av vikarier finns alltid. För dig som är flexibel och vill jobba mycket finns således mycket goda möjligheter till det.

Att arbeta på ICA Maxi Vetlanda innebär många och varierande uppgifter.

Varuplock:

Varuplock både i våra färskvaror och torrvaror. Vi har varuleveranser till butiken varje dag. Du är en del i ansvaret att ta emot dessa varor och se till att de kommer upp i butikshyllan. Vi ser att du uppskattar att arbeta med fart under fötterna men alltid har en noggrannhet då vi jobbar med färskvaror och datummärkta varor.

Online:

Vi erbjuder även våra kunder att handla hos oss online. Du är en del i arbetet att sammanställa dessa ordrar och leverera dessa till våra kunder genom utlämning eller hemleverans.

Kassalinje:

I vår Kassalinje hjälper du kunden att checka ut sina varor, antingen i manuell kassa, självscanning eller snabbkassa.

Våra värderingar och förväntningar på dig:

Vi prioriterar alltid kunden genom att vara dem behjälpliga och ger ett kundbemötande som bidrar till servicekänsla, inspiration och (mer)försäljning. Hos oss på Maxi ICA Stormarknad Vetlanda är största prioritet alltid kunden!

Vi levererar en välvårdad och väldriftad butik genom teamwork där allas insats är minst lika viktig. Vi ser att du som person är driftig, självgående och ansvarstagande. Vi ser att du uppskattar att arbeta i ett högt tempo men alltid håller noggrannheten med dig.

Du trivs med en utvecklande miljö och framåtanda! Som person tycker du om nära kundkontakt och samarbete med dina medarbetare.

Vår butik är bemannad mellan 05-22.15 veckans alla dagar så vi ser att du är flexibel att kunna arbeta varierande pass under dessa tider.

Du har en mycket god känsla för service, eftersom våra kunder alltid kommer i första hand. Tidigare erfarenhet av butiksarbete är meriterande.

Vi erbjuder en rolig och stimulerande arbetsplats med fantastiska kollegor där du får möjlighet att arbeta i en spännande miljö nära våra kunder. Är du intresserad av att jobba tillsammans med oss?

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
Berätta om dig själv, vad gör du idag? (tex jobb, fritid, studier)