Spontanannons för dig under 18 år (kopia)

ICA Supermarket Torghallen, Askersund

OM OSS
Vi har totalt tre butiker som vi är väldigt stolta över; ICA Supermarket Torghallen, ICA Jouren i Askersund och Sojas ICA-hall i Vretstorp. Via denna annons kan du söka till en, två eller alla tre butiker!

Att vara Askersunds och Vretstorps bästa matvarubutiker är vår drivkraft. Våra kunder kommer till oss för vår kvalité, vårt breda matvarusortiment, trevlig, kunnig och serviceinriktad personal, generösa öppettider och prisvärda varor.

DINA ARBETSUPPGIFTER
Att jobba i någon av våra tre butiker innebär att man hjälper till där det behövs. Som arbetsgrupp är vi starka tillsammans. Du kommer främst arbeta med varuplock men också hjälpa våra kunder i butiken.

DIN PROFIL
För att trivas hos oss bör du vara en glad och serviceinriktad person som inte räds för att ta egna initiativ, försäljningsorienterad, ansvarstagande och en teamplayer.

OM REKRYTERINGEN
I din ansökan kommer du att få besvara två videofråga samt bifoga ditt cv.

Detta är en spontanansökan, vi har alltså ingen ledig tjänst ute just nu.

Vi ser fram emot din ansökan!

/Annika och Mats

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
Berätta om dig själv, vad gör du idag? (t.ex. jobb, fritid och studier)