Produktionstekniker till Calix i Eskilstuna

Calix AB, Eskilstuna

Calix AB har en unik position och vi växer tillsammans med marknadens nya krav och förväntningar. Som ett led i detta arbetar vi kontinuerligt med automatisering, robotisering och digitalisering.

Vill du vara med på vår spännande förändringsresa och utveckla produktionen med smartare och modernare lösningar? I takt med att vår verksamhet växer, så behöver vi nu stärka upp vårt produktionsteam med en produktionstekniker!


DIN ROLL SOM PRODUKTIONSTEKNIKER
Du kommer att ingå i vårt team som ansvarar för att effektivisera, optimera och kontinuerligt förbättra företagets tillverkningsflöden. Du kommer att ha en funktion mot både produktion- och utvecklingsavdelningen för att vara med vid införande av nya produkter.
Därför kräver rollen att du har ett genuint intresse för ny teknik. Både av implementering och utveckling av den.

Du kommer att vara delaktig i beredning av processer och vid nya investeringar samt ombyggnationer av befintliga produktionsavsnitt.
Du driver också det ständiga förbättringsarbetet och rationaliseringar på såväl processer, utrustning och flöden.

Exempel på arbetsuppgifter:

- Optimering av resursutnyttjande inom tillverkningsprocesser
- Ansvara för/implementera uppdrag i projekt
- Bistå produktionsledare och operatörer med att eliminera störningar i tillverkningen av produktionsteknisk karaktär.
- Se till att skapa rätt förutsättningar för produktionsprocessen när det gäller produktionsteknik. Med fokus på säkerhet, rätt kvalitet och effektivitet.
- Arbeta med ständiga förbättringar och utveckling inom säkerhet, kvalitet och effektivitet

Du rapporterar till produktionschefen och placeringsort är Eskilstuna. Tjänsten är en tillsvidareanställning hos Calix AB.

DIN PROFIL
Vi söker en person som brinner för ny teknik och har erfarenhet av implementera ny teknik i flera användningsområden. Det är också meriterande om du arbetat produktionstekniker i liknade miljöer.

Som person är du drivande, kommunikativ och lösningsorienterad. Du trivs med att jobba i en verksamhet med högt tempo och många olika kontaktytor. Rollen förutsätter att du kan växla mellan att åtgärda mindre störningar i det dagliga arbetet och att du utmanar och förbättrar arbetsprocesserna långsiktigt. Du är en positiv person som drivs av att hitta lösningar som du på ett coachande sätt "säljer in" till de som berörs.

OM OSS
CalixKlippan AB (https://www.calixklippan.com/) är en privatägd svensk koncern som framför allt förser fordonsindustrin (personbil, lastbil och buss) med högkvalitativa produkter, komponenter och delsystem som förbättrar säkerhet, komfort och stil. Den har många av världens främsta fordonstillverkare som sina kunder. Koncernen omsätter 1,6 mdkr och har ca 1 200 anställda.

Produktportföljen för Calix innefattar främst innovativa systemlösningar inom förvärmning av förbränningsmotorer, batterimoduler, drivaggregat och kupéutrymmen (Thermal Management) samt batteriladdare, fjärrstyrningar, strömförsörjning och kablage (Intelligent Power Handling) till fordon.


OM REKRYTERINGEN
Du kommer att få skicka in ditt CV och personligt brev samt besvara ett par urvalsfrågor. Alla ansökningar tas emot via rekryteringsverktyget Yobber. Om du har supportfrågor kan du vända dig till support@yobber.se för hjälp,