Godsmottagare med inköpserfarenhet

Södergrens Metallindustri AB, Eskilstuna

Har du erfarenhet av industri, förstår arbetsflödet för in- och ut leveranser? Då kanske just du är vår nya godsmottagare!

OM TJÄNSTEN
Som godsmottagare kommer du att arbeta med:
- In- och ut leveranser
- Bokning av transporter
- Viss packning av leveranser

Du är van att rodda med leveranser och att vara ”spindeln i nätet”. Du ska förstå produktion, logistik och flöden i industrin, både externt och internt.

Arbetet sker måndag-torsdag 07:00-16:10 och fredag 07:00-14:30. Du har tillgång till friskvårdsbidrag.


DIN PROFIL
Du har relevant erfarenhet från industri/produktion och har arbetat med in- och ut leveranser. Om du även arbetat med inköp inom industri är det ett stort plus men inget krav. I den här rollen finns det stora utvecklingsmöjligheter för rätt person.

Krav:
- Du pratar och skriver flytande svenska.
- Har erfarenhet från industri/produktion och förstår arbetsflödet med in- och ut leveranser.
- Du ska ha arbetat i monitor, alternativt liknande system

Meriterande:
- B-körkort
- Truckkort
- Erfarenhet av inköp inom industri

Som person är du:
- Ansvarstagande
- Strukturerad
- Kan snabbt ställa om, ifall något oväntat händer
- Har lätt att samarbete med andra
- Gillar att ha daglig kontakt med kunder


OM OSS
På Södergrens Metallindustri arbetar ett väldigt härligt gäng. Våra medarbetare är det viktigaste i företaget och det finns mycket kunskap och erfarenhet inom gruppen. De flesta av oss har arbetat länge tillsammans. Gruppen består idag av 5 tjänstemän och 12 medarbetare inom produktionen.

Vi är en legoleverantör inom plåtbearbetning med huvudsaklig inriktning mot små och medelstora volymer. Maskinparken är uppdaterad med den absolut senaste tekniken inom plåtbearbetning. Det innefattar utrustning för stansning, laserskärning, kantbockning, svets, slipning, fräsning och montage. Södergrens Metallindustri har en lång tradition och startades redan 1952. Vi har arbetat länge tillsammans med många av våra kunder. Vi satsar på att expandera verksamheten tillsammans med våra medarbetare, befintliga kunder och blivande kunder. Kärnvärden hos oss är flexibilitet, snabbhet och lyhördhet.

Vi arbetar nära vårt systerföretag som heter RMS Lagerinredningar AB. Det är för oss väldigt viktigt att våra medarbetare är delaktiga i utvecklingen av företaget. De får därför möjligheten att vara med och påverka det som händer inom Södergrens Metallindustri.


REKRYTERINGEN
Du kommer att skicka in din ansökan via rekryteringsverktyget Yobber. Vi tar inte emot ansökningar via någon annan kanal. Du kommer att få lämna in ditt cv, personliga brev samt besvara ett par urvalsfrågor.

Om du har supportfrågor vänder du dig till support@yobber.se