Säkerhetstekniker Kungälv

Great Security - VÄST, KUNGÄLV

Vår verksamhet i Kungälv expanderar kraftigt och vi söker nu en säkerhetstekniker

ARBETSUPPGIFTER
Som servicetstekniker på Great Security kommer du att arbeta med felsökning, driftsättning, servicebesök, installation och service av våra säkerhetssystem

Beredskapstjänstgöring kan i framtiden komma att ingå i tjänsten.

KVALIFIKATIONER
Du behöver ha erfarenhet inom driftsättning/service av säkerhetssystem, du har en el- eller teleteknisk utbildningskompetens och har kunskaper inom inbrottslarmsregler. Mediterande är kunskap om följande fabrikat: Vanderbilt Omnis, Spc. UTC. Honeywell Galaxy + Flex. Teletec Power, Neo samt Bosch 7400 . Passersystem Aptus är mediterande. Behärskar du dessutom andra passagesystem är det ett plus. Du kommer arbeta tillsammans med vår installations- och servicegrupp i Kungälv.

B-körkort och flytande svenska i tal och skrift är ett krav för att klara tjänsten och vi ställer även höga krav på tillgänglighet och flexibilitet.

EGENSKAPER
Som person ser vi att du är drivande i att bygga upp långsiktiga relationer med både medarbetare, kunder och samarbetspartners. Tjänstebil ingår i tjänsten.

I gengäld erbjuder vi dig ett självständigt arbete i ett roligt och kreativt gäng inom ett av Sveriges största privatägda säkerhetsföretag. Du får möjlighet att utvecklas i ett företag med fortsatta expansionsplaner. Du ges chansen att växa inom organisationen, vara med och skapa företagets framtid och att påverka.

OM GREAT SECURITY
Vi är ett av Sveriges största privatägda säkerhetsföretag med verksamhet över hela landet med över 400 anställda och en omsättning en bit över 650 miljoner. Verksamheten bedrivs både lokalt och nationellt, dessutom hanterar vi en del kunder i de övriga nordiska länderna. Vi finns etablerade med kontor och butiker på ett 20-tal orter.