Servicetekniker Lund

Great Security - SYD, LUND

Vår verksamhet expanderar kraftigt i region syd och vi söker nu en servicetekniker med inriktning elektronik.

VAD DU KOMMER ATT GÖRA

Som servicetekniker på Great Security kommer du att arbeta med mindre installationer, service, driftsättning och årskontroller av våra säkerhetssystem.

Ingen dag är den andra lik och du kommer ständigt att stöta på nya tekniska problem, vilket vi hoppas att du - precis som vi - är triggande. Du arbetar individuellt och i team och är vårt ansikte utåt mot kund.

VEM DU ÄR

Först och främst är du drivande i att bygga upp långsiktiga relationer med både medarbetare, kunder och samarbetspartners. Du är en händig problemlösare med bred kompetens och en nyfikenhet, som driver dig till att lära dig mer.

Helst vill vi att du har erfarenhet av säkerhetssystem. Vi tror att du har en el- eller teleteknisk utbildningskompetens och har kunskaper inom inbrottslarmsregler. Det är meriterande är kunskap om följande fabrikat: Vanderbilt, Omnis, Spc, Galaxy, RCO, Aptus och Axema. Om du tar med dig en god portion humor i bagaget, kommer det vara ett plus.

B-körkort och flytande svenska i tal och skrift är ett krav för att klara tjänsten och vi ställer även höga krav på tillgänglighet och flexibilitet.

VARFÖR SKA DU VÄLJA OSS

Du kommer till att glatt och kompetent gäng, som trivs bra ihop och känner en stolthet över jobben vi efterlämnar och över att tillhöra Great Security. Du får arbeta med roliga och högprofilerade projekt och avancerade tekniska lösningar.

Vi satsar på vår personal och om du vill, kommer du att erbjudas goda utvecklingsmöjligheter. När du blivit varm i kläderna är vår strävan att du ska känna dig framgångsrik och stolt över att arbeta hos oss. Du ges chansen att växa inom organisationen, vara med och skapa företagets framtid och att påverka.

Våra värdeord är Smart, Engagerad och Kundorienterad och det hoppas vi att du också är.

ÖVRIGT

Du arbetar ihop med servicegruppen i Lund och rapporterar till arbetsledare.
I tjänsten ingår tjänstefordon. Beredskapstjänstgöring kan i framtiden komma att ingå i tjänsten.

OM GREAT SECURITY

Vi är ett av Sveriges största privatägda säkerhetsföretag med verksamhet över hela landet med över 450 anställda och en omsättning en bit över 800miljoner. Verksamheten bedrivs både lokalt och nationellt, dessutom hanterar vi en del kunder i de övriga nordiska länderna. Vi finns etablerade med kontor och butiker på ett 35-tal orter.