Servicetekniker brandlarm

Great Security - NORD, Stockholm

Vår verksamhet i Stockholm expanderar och vi söker nu en Servicetekniker brandlarm!

Som servicetekniker inom brandlarm på Great Security kommer du att arbeta med installation, provning och service av våra brand- & utrymningslarm. Du kommer arbeta tillsammans med vår proffsiga brandlarmsgrupp i Stockholm.

Vårt kontor i Liljeholmen är främst inriktat på service och underhåll av brandlarmanläggningar. Vi som finns på plats är platschef, arbetsledare samt 10 duktiga tekniker. En arbetsdag hos oss är mycket varierande och du arbetar både självständigt och i team ute hos kund. Förmånsbil, mobiltelefon och arbetsdator ingår i tjänsten.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har elteknisk bakgrund. Har du något års erfarenhet inom brandlarm eller kunskaper inom brandlarmsregler är det en merit.
Meriterande är även kunskap om följande fabrikat: Schneider FDP, Securiton, Consilium, Prodex Hedengren, Siemens.
B-körkort och flytande svenska i tal och skrift är ett krav för att klara tjänsten och vi ställer även höga krav på tillgänglighet och flexibilitet.

Våra värdeord är Smart, Engagerad och Kundorienterad och vi vill såklart att du känner dig hemma i och bekväm med dessa.

EGENSKAPER
Som person ser vi att du tycker om att ta initiativ och har förmågan att arbeta självständigt. Då du blir Great Securitys ansikte utåt är det viktigt att du har en positiv läggning och är drivande i att bygga upp långsiktiga relationer med såväl kunder och samarbetspartners som medarbetare.

I gengäld erbjuder vi dig ett självständigt arbete i ett roligt och kreativt gäng inom ett av Sveriges största privatägda säkerhetsföretag. Du får möjlighet att utvecklas i ett företag med fortsatta expansionsplaner. Du ges chansen att växa inom organisationen, vara med och skapa företagets framtid och att påverka.

Great Security är ett av Sveriges största privatägda säkerhetsföretag med verksamhet över hela landet med över 400 anställda och en omsättning på 650 miljoner. Verksamheten bedrivs både lokalt och nationellt, dessutom hanterar vi en del kunder i de övriga nordiska länderna. Vi finns etablerade med kontor och butiker på ett 20-tal orter.

Välkommen med din ansökan snarast möjligt då vi löpande gör ett urval för intervjuer. Om du vill veta mer om tjänsten innan du söker är du mycket välkommen att ta kontakt med Andreas Wargskiöld, via mail till Andreas.wargskiold@greatsecurity.se eller via telefon 010-33 33 211.