Driftsättare Brandlarm Liljeholmen

Great Security - NORD, STOCKHOLM

Vår verksamhet i Stockholm expanderar och vi söker nu en Driftsättare brandlarm!

Vårt kontor i Liljeholmen är främst inriktat på service och underhåll av brandlarmanläggningar. Vi som finns på plats är platschef, arbetsledare samt våra proffsiga tekniker. Förmånsbil, mobiltelefon och arbetsdator ingår i tjänsten.

VAD DU KOMMER ATT GÖRA

Som driftsättare brandlarm på Great Security kommer du att arbeta med installation, driftsättning, provning och service av våra brand- & utrymningslarm. Du kommer arbeta tillsammans med vår duktiga brandlarmsgrupp i Stockholm. En arbetsdag hos oss är mycket varierande och du arbetar både självständigt och i team ute hos kund.

VEM DU ÄR

Som person ser vi att du tycker om att ta initiativ och har förmågan att arbeta självständigt. Då du blir Great Securitys ansikte utåt är det viktigt att du har en positiv läggning och är drivande i att bygga upp långsiktiga relationer med såväl kunder och samarbetspartners som medarbetare.

Vi söker främst dig som har elteknisk bakgrund. Har du något års erfarenhet inom brandlarm eller kunskaper inom brandlarmsregler är det ett stort plus..
Meriterande är även kunskap om följande fabrikat: Schneider FDP, Securiton, Consilium, Prodex Hedengren, Siemens.

B-körkort och flytande svenska i tal och skrift är ett krav för att klara tjänsten och vi ställer även höga krav på tillgänglighet och flexibilitet.

VARFÖR DU SKA VÄLJA OSS

Du kommer till ett glatt, engagerat och kompetent gäng, som sätter stor stolthet I gengäld erbjuder vi dig ett självständigt arbete i ett roligt och kreativt gäng inom ett av Sveriges största privatägda säkerhetsföretag. Du får möjlighet att utvecklas i ett företag med fortsatta expansionsplaner. Du ges chansen att växa inom organisationen, vara med och skapa företagets framtid och att påverka.
Våra värdeord är Smart, Engagerad och Kundorienterad och vi vill såklart att du känner dig hemma i och bekväm med dessa.

ÖVRIGT

Du rapporterar till arbetsledare.
I tjänsten ingår tjänstefordon. Beredskapstjänstgöring kan i framtiden komma att ingå i tjänsten.

OM GREAT SECURITY

Vi är ett av Sveriges största privatägda säkerhetsföretag med verksamhet över hela landet med över 450 anställda och en omsättning en bit över 800miljoner. Verksamheten bedrivs både lokalt och nationellt, dessutom hanterar vi en del kunder i de övriga nordiska länderna. Vi finns etablerade med kontor och butiker på ett 35-tal orter.