Säljledare färskvaror delikatessen

ICA Kvantum Lidingö, Lidingö

Vågar du missa chansen? Vi är ett härligt gäng som befinner sig i ett nytt skede och vill utveckla och bygga Lidingös bästa manuella avdelning! Älskar du mötet med människor? Har du ett stort intresse för sälj, kundbemötande och är lösningsorienterad?
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från butikskök, delikatessavdelning eller liknande roll.
Om jobbet:
Som säljledare ansvarar du för att tillsammans med gruppen lyfta färskvaruavdelningen till att bli den bästa!
I rollen ingår ansvarsuppgifter som sortiment, och planering i samarbete med Försäljningschefen.
Om dig:
Du har ett stort intresse av mat och mat trender. Du gillar att utvecklas och att utveckla dina medarbetare. Du har grundläggande kunskap i butiksekonomi och tycker om att arbeta i ett högt tempo, har förmågan att organisera och arbeta tillsammans i grupp.
Om butiken:
Vår vision är att vara ”Grönast på ön”! För oss innebär det att vi fokuserar på Hälsa, Miljö & Ekologi på alla avdelningar. Vi är en butik som älskar mat, satsar på bra färskvaror och har en nära relation med våra kunder. Vi vill att både kunder och personal ska längta till oss!
Du behärskar god svenska i tal och skrift. Stämmer detta in på dig är du välkommen att söka. Intervjuer sker löpande så vänta inte med att söka. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 38h/v

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
3
Berätta kort om dig själv och varför du passar hos oss på ICA Kvantum Lidingö?