Spontanansökan, kassa 20-30h/v.

ICA Supermarket Luthagens Livs, Uppsala

Vill du bli en del av vårt härliga gäng på ICA Supermarket Luthagens Livs?

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med ambitiösa och härliga människor. Vi söker dig som älskar serviceyrket, som alltid ser till kundens bästa med ett leende och som trivs med ett högt tempo.

För att kunna söka jobb hos oss ska du vara över 18 år.

Vi rekryterar löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan! För att vi ska få se vem du verkligen är får du skicka in ditt cv, samt svara på ett par videofrågor med hjälp av din kamera i mobilen, surfplattan eller datorn. Då får du som söker chansen att vara mer än ett cv.

Platsannonsen ligger ute under längre tid och din ansökan sparas i tre månader. Under den perioden matchas din ansökan mot de lediga jobb som finns i butiken. Efter tre månader makuleras din ansökan. Kallelse till ev. intervju går till din mailadress. Har du frågor under tiden så ta kontakt med oss, kontaktuppgifterna hittar du i högerkolumnen.

Välkommen med din ansökan!

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
Berätta om dig själv, vad gör du idag? (t.ex. jobb, fritid och studier).