Verkstadsarbetare till växande industriföretag

Södergrens Metallindustri AB, Eskilstuna

Verkstadsarbetare
Vi älskar industri, gör du det också? Njuter du av att se produkter av absolut högsta kvalité tillverkas? Sätter du stolthet i att vara med och leverera svensk kvalité i dess bästa form? Då är detta tjänsten för dig!

På Södergrens är vi ett härligt gäng om tio personer som alla är delaktiga i produktionen. Vi arbetar med små och medelstora serier, så ibland ställer vi våra maskiner 10-15 gånger.

För att du ska trivas hos oss, så är det en förutsättning att du gillar flexibilitet och att göra allt möjligt. Är våra kantpressare borta, så får du kanske rycka in där. Vi ställer naturligtvis maskinen, men du ska kunna hjälpa till och hantera den.

Lagandan präglar vårt företag och bli inte förvånad när du ser verkstadschefen mitt i produktionen, för det är där hon leder arbetet som bäst.

Varmt välkommen med din ansökan!


DIN PROFIL
Vi söker en duktig och noggrann verkstadsarbetare som ska arbeta med allt från borrning, skärning, rullning och slipning. Du ska också vara en strukturerad lagspelare med sinne för ordning samt behärska svenska språket väl i både tal och skrift.
Meriterande erfarenheter (ej krav):
• Truckkort
• Erfarenhet av arbete i affärssystem
• Gedigen allmän verkstadsbakgrund

OM OSS
Södergrens Metallindustri AB är en legoleverantör av kvalificerad plåtbearbetning. Produktfloran är stor och kunderna många. Exempel på produkter är pallställstillbehör, verkstadsinredning, medicinsk utrustning, lås och dörrartiklar, mm. Företaget startades 1952 och finns nu i nybyggda lokaler i Vilsta industriområde i Eskilstuna. Maskinparken består av modern utrustning för stansning, laserskärning, kantbockning, svets, slipning, fräsning och montage.