Kantpressare till legoleverantör

Södergrens Metallindustri AB, Eskilstuna

Brinner du för svensk industri. Tycker du om att se hur produkter skapas och bidrar till tillväxt och framgång.

Älskar du att arbeta med ett skönt gäng som brinner för produktion? Då ska du söka denna tjänst!


Industri levererar! Södergren fortsätter att växa och utvecklas! Våra produkter efterfrågas av allt fler kunder. Nu behöver vi stärka upp i den tillväxten!

För att möta tillväxten söker vi nu en kantpressare till vårt härliga gäng på Södergrens Metallindustri!

OM TJÄNSTEN

Som kantpressare skall du arbeta med:
- Programmering
- Ställ
- Produktion av olika produkter i olika material, främst tunn plåt

Du är van att göra egna program, att ställa maskiner och att läsa ritningar. Du är en strukturerad lagspelare med ordning och reda.
Arbetet sker måndag-torsdag 07:00-16:10 och fredag 07:00-14:30. Du har tillgång til friskvårdsbidrag.

DIN PROFIL

Du har relevant erfarenhet och/eller utbildning utifrån arbetsuppgifterna. Vi värdesätter också annan erfarenhet från verkstadsmiljön (tillverkande industri).

- Du kan svenska och engelska mycket väl i tal och skrift
- Truckkort är ett krav

Du är ansvarstagande, självgående, noggrann, effektiv, strukturerad, flexibel, praktiskt lagd och ha god samarbetsförmåga. Du har också ha lätt för att ta till dig ny kunskap.

Meriterande:
- B-körkort
- Erfarenhet av Trumpf maskiner
- Erfarenhet av arbete i affärssystem
- Gedigen allmän verkstadsbakgrund

OM OSS


Vi har ett väldigt härligt gäng som arbetar i företaget. Det är företagets absolut största styrka! Det finns mycket kunskap och erfarenhet inom gruppen. De flesta har också arbetat ganska länge tillsammans. Gruppen består idag av 5 st tjänstemän och 12 st inom produktionen. Vår målsättning är att vi får möjlighet att välkomna 2-3 st nya medarbetare inom en snar framtid.

Vi är en legoleverantör inom plåtbearbetning med huvudsaklig inriktning mot små och medelstora volymer. Maskinparken är uppdaterad med den absolut senaste tekniken inom plåtbearbetning. Det innefattar utrustning för stansning, laserskärning, kantbockning, svets, slipning, fräsning och montage. Södergrens Metallindustri har en lång tradition och startades redan 1952. Vi har många kunder och tillsammans med de flesta av dem så har vi arbetet länge. Vi satsar på att expandera verksamheten tillsammans med våra medarbetare, befintliga kunder och blivande kunder. Kärnvärden hos oss är flexibilitet, snabbhet och lyhördhet.

Vi arbetar nära vårt systerföretag som heter RMS Lagerinredningar AB. Det är för oss väldigt viktigt att våra medarbetare är delaktiga i utvecklingen och förändringen av företaget. De får därför stor möjlighet att vara med och påverka det som händer inom företaget.