Kassaledare Ica Maxi Luleå

Maxi ICA Stormarknad Luleå / Solälven II AB, Luleå

Vårt mål är att vara Norrbottens bästa och trevligaste stormarknad. Hos oss på Ica Maxi ska alla kunder känna sig välkomna och sedda. Som kassaledare är du en viktig del i det arbetet tillsammans med alla våra 150 övriga medarbetare.

Vi hjälper våra kunder genom kassalinjen på ett professionellt, snabbt och trevligt sätt. I rollen som kassaledare leder och fördelar du arbetet inom kassans olika arbetsområden. Du är en god förebild och säkerställer att kunder och medarbetare är nöjda samt att arbetet utförs korrekt och på ett effektivt sätt.

I tjänsten ingår arbete inom kassalinjens samtliga områden såsom den manuella kassan, självutcheckningen och kundtjänst. Du ansvarar för att kassans arbetsområden är korrekt bemannade och hjälper övriga avdelningar när möjlighet finns. Du tycker om att dela med dig av dina kunskaper och ansvarar för upplärning och vidareutbildning av nya medarbetare. I din roll som kassaledare har du en god dialog och samarbete med övriga avdelningar på Maxi – vi är ett Maxi-team!

Personliga egenskaper
Du är en glad och serviceinriktad person som har förmåga att skapa teamkänsla och trivsel hos kunder och medarbetare. Som kassaledare är det viktigt att du är strukturerad, noggrann, ansvarsfull, flexibel och har förmåga att sätta kunden i fokus. Du ska kunna planera med framförhållning och samtidigt vara öppen för snabba problemlösningar. Den person vi söker måste uppskatta utmaningen att aldrig riktigt veta hur dagen kommer att arta sig. Du drivs av att skapa god lönsamhet utifrån ett nära och effektivt samarbete med kollegor och kunder.

Vidare ser vi att du har goda kunskaper i matematik och har god datavana. Tidigare erfarenhet av att leda andra är meriterande. Som kassaledare arbetar du ca 30 timmar per vecka. Du behöver även kunna jobba kvällar och helger.

Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter.
- Hälsofrämjande arbetsplats med tillgång till friskvårdsbidrag.
- Personalrabatt

Datum för tillträde 2023-06-19 eller enligt överenskommelse.


Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
3
Berätta kortfattat om dig själv!