Servicesamordnare Mekanik

Great Security - NORD, Kista

Great Security är ett av Sveriges största privatägda säkerhetsföretag med över 400 anställda och en omsättning på ca 850 miljoner. Verksamheten bedrivs över hela landet både lokalt och nationellt, dessutom hanterar vi en del kunder i de övriga nordiska länderna. Vi finns etablerade med 36 kontor och 30 butiker på för närvarande 27 orter. Affärsområdet region Nord söker nu ytterligare en kompetent medarbetare till vårt servicecenter i Kista som hanterar kunder i Stockholms län.

Arbetsuppgifter
Du kommer att ingå i ett team som tillsammans hanterar serviceärenden avseende tekniska säkerhetssystem såsom mekaniska och elektriska lås, inbrottslarm, passersystem, CCTV och brandlarm. Det handlar först och främst om att ta emot diverse serviceärenden, beställningar och felanmälningar via telefon, mejl och webb för att sedan planera och fördela arbetet till tekniker och underleverantörer. Det kan stundtals vara hög arbetsbelastning och då gäller det att du förmår behålla lugnet och servicekänslan och prioriteringsförmågan. Det här är en tjänst för dig som trivs som bäst när du får agera som spindeln i nätet och praktisera din sociala kompetens, koordineringsförmåga och tekniska sinnelag.

Din bakgrund/Kvalifikationer
Du kommer från säkerhetsbranschen och har gärna en mekanikbakgrund. Har du haft en liknande tjänst så är det såklart meriterande. Det kan också vara så att du jobbat som tekniker och känner dig redo att ta klivet in på kontoret och utmana dina administrativa och sociala förmågor. Oavsett vilken bakgrund du har så behöver du en naturlig servicekänsla och framför allt ett strukturerat arbetssätt samt hög prioriteringsförmåga. Vi utgår ifrån att du är svensk medborgare och behärskar det svenska språket väl i tal och skrift.