Hej! Är du vår nya vaktmästare?

British Mini Schools AB, Eskilstuna

Arbetsbeskrivning

Som handyman/vaktmästare erbjuds du ett omväxlande arbete inom förskolan. Du är en praktisk problemlösare och serviceinriktad person som har lätt för att röra dig bland barn och vuxna.

All personal på förskolan ska vara förebilder, ditt bemötande mot barn och personal är mycket viktigt. Vi inom British Mini arbetar alla för barnen bästa.

Ett av dina viktiga uppdrag blir att dagligen ansvara för att leverera mat till våra förskolor från vårat eget produktionskök. Vidare i rollen som handyman kommer du bland annat att arbeta med att åtgärda tekniska fel och brister i förskolornas lokaler samt ansvara för systematisk skötsel och underhåll av inventarier i verksamheten.

Inom ansvarsområdet kommer du att hantera verksamhetens systematiska brandskyddsarbete. Till de projekt som ska utföras gör du inköp och organiserar uppdragen mellan förskolorna ibland i samverkan med fastighetsägare och externa aktörer.

Möjlighet till flexibla arbetstider finns.

Tjänsten är på deltid (75%)

Kvalifikationer

Vi söker dig som har praktiska kunskaper och är en serviceinriktad problemlösare med fokus på både helhet och detaljer. Där ansvarsfullhet, självständighet, ordningssinne och struktur är viktiga begrepp för dig när du ska planera och prioritera dina dagliga arbetsuppgifter

Som person är du positiv och flexibel och trivs i en miljö med liv och rörelse.
Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift samt kunna läsa och förstå engelska.

B- körkort är ett krav.

Krav för anställning är att uppvisa ett utdrag ur belastningsregistret.

Vill du ha mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Carina Larsen på telefonnummern016-54 45 63. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi ser fram emot din ansökan, varmt välkommen till British Mini!

Sista ansökningsdag 2023-05-31 Tjänsten ska tillträdas den 1 augusti 2023.

Vi undanber oss kontakt med säljare av annonser och rekryteringstjänster.