ICA Vallhalla söker medarbetare till förbutik

ICA Supermarket Vallhalla, Frösön

ICA Vallhalla är inne i en expansiv fas med utbyggnad av vår butik och därtill vår nya förbutik som slår upp portarna under våren/början på sommaren. För att kunna erbjuda våra kunder den högsta kvaliteten och servicen letar vi nu en person som vill vara en del av vår nystartade resa.

Vi ser att du som söker har erfarenhet av restaurangkök eller liknande, plus är om du även har erfarenhet av att baka pizzor då detta är något vi kommer att erbjuda våra kunder framöver. I rollen kommer du jobba med produktion av sallader, smörgåsar, lättare tillredning av måltider samt pizza.

Egenskaper som vi söker är en stresstålig person som gillar att arbeta under högt tempo utan att det syns på utsidan då du kommer att befinna dig i förbutiken och då i direkt kontakt med våra kunder. Vi ser också att du trivs med att serva och småprata med kunder för att ge ett mervärde och det lilla extra.

Tjänsten är på 60% med varierande arbetstider mellan 10:00-19:15, förbutiken har öppet måndag till söndag vilket betyder att visst helgarbete förekommer. Det finns också stor sannolikhet i att tjänstgöringsgraden blir högre i framtiden då behovet förhoppningsvis kommer att öka.

Tillträde enligt överenskommelse.

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
3
Berätta om vem du är och vad du gör idag. Tex jobb, studier, fritid.