Spontanansökan

Great Security Sverige AB, Våra orter i Sverige

Great Security är är ett av Sveriges ledande säkerhetsföretag och vi är ständigt på jakt efter nya passionerade och duktiga medarbetare. Vi är idag ca 450 anställda och finns på 36 kontor och 30 butiker runt om i Sverige.

Vi erbjuder våra kunder en komplett säkerhetslösning med installation och tjänster, inom mekanik såväl som elektronik.

Våra värdeord - Smart, Engagerad och Kundorienterad - är viktiga för oss. Vi har med oss värdeorden i samtliga beslut, aktiviteter och de agerar för kundens och Great Securitys framgång.

Smart innebär för oss: Medarbetare med kunskap och erfarenhet att leverera smarta säkerhetslösningar utifrån kundens specifika behov på ett effektivt sätt. En organisation som anpassar sig efter marknaden för att ligga i teknisk framkant med starkt framtidsfokus

Engagerad innebär för oss: Medarbetare som är engagerade i att bygga Great Securitys varumärke genom att ta ansvar för säkerhetslösningen, den långsiktiga kundrelationen och affären. En organisation med kollegor som medarbetarna känner samhörighet med och är stolta över sitt arbete.

Kundorienterad innebär för oss: Medarbetare som har kunden i fokus i samtliga aktiviteter och beslut. En organisation som är utformad för att skapa förtroende och långsiktiga kundrelationer

Känner du att du att passar in hos oss så skicka gärna in din CV och hör gärna av dig om du har frågor.