Spontanannons

ICA Nära Skolgatan, Linköping

OM OSS:
Vi på ICA Nära Skolgatan är alltid nyfikna på vad det finns för stjärnor till våra framtida jobb.

Vi ligger alltid steget före. Är du intresserad av att bli en del av vårt härliga gäng? Du kan alltid lämna in en spontanansökan om vi inte har några lediga tjänster ute.

Vi på ICA Nära Skolgatan arbetar för att bibehålla de fina recensionerna från fina våra kunder.
Detta betyder bland annat att kunden alltid ska få den bästa möjliga service och alltid bemötas av en ren och väl påfylld butik med fräscha varor.
Att arbeta vår butik innebär att man hjälper till där det behövs.

DINA ARBETSUPPGIFTER
För att kunderna ska få den bästa upplevelsen som dom är vana vid så innebär ett arbete i vår butik att man hjälper till där det behövs. Detta innebär att du kan få arbeta i kassan, plocka varor ute i butiken och självklart att hjälpa kunder att hitta det de letar efter.

Butikens öppettider är 09:00-21:00 alla dagar. Arbetet kan då infalla under vardagar och helger samt innefatta morgonarbete, dag- och kvällsarbete.

DIN PROFIL:
För att trivas hos oss bör du inte vara rädd för att ta egna initiativ, vara öppen för att lära dig nya arbetsuppgifter och gärna ha ett helhetsperspektiv för att se var man kan tänkas behöva hjälpa till.


OM REKRYTERINGEN
Vi tar endast emot ansökningar via Yobber.


Tveka inte, sök redan idag!
/Gänget på ICA Nära Skolgatan

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
Vem är du och vad gör du idag?