Säkerhetstekniker Halland

Great Security - VÄST, Varberg

Vår verksamhet på Västkusten expanderar och vi söker en flexibel, social och ansvarsfull säkerhetstekniker till vårt drivna och engagerade gäng i Halland.

ARBETSUPPGIFTER
Rollen som säkerhetstekniker hos oss innebär att du kommer att arbeta med service/installation eller som driftsättare av inbrottslarm, brandlarm och passagesystem. En arbetsdag är mycket varierande där du arbetar individuellt eller i team ute hos kund.

KVALIFIKATIONER
Du har troligtvis en el- eller teleteknisk utbildning och/eller erfarenhet av säkerhetsinstallation och service med inriktning mot inbrottslarm, passagesystem och brandlarm. Behärskar du dessutom lås är det meriterande.

B-körkort och flytande svenska i tal och skrift är ett krav för att klara tjänsten och vi ställer även höga krav på tillgänglighet och flexibilitet. Våra värdeord är Smart, Engagerad och Kundorienterad och vi vill såklart att du känner dig hemma i och bekväm med dessa.

EGENSKAPER
Som person ser vi att du är drivande i att bygga upp långsiktiga relationer med både medarbetare, kunder och samarbetspartners. Tjänstebil ingår i tjänsten.

I gengäld erbjuder vi dig ett självständigt arbete i ett roligt och kreativt gäng inom ett av Sveriges största privatägda säkerhetsföretag. Du får möjlighet att utvecklas i ett företag med fortsatta expansionsplaner. Du ges chansen att växa inom organisationen, vara med och skapa företagets framtid och att påverka.

ÖVRIGT
Du rapporterar till arbetsledare.
Tjänsten kan tillsättas med utgångspunkt i Varberg, Falkenberg eller Halmstad.

OM GREAT SECURITY
Vi är ett av Sveriges största privatägda säkerhetsföretag med verksamhet över hela landet med över 400 anställda och en omsättning en bit över 700 miljoner. Verksamheten bedrivs både lokalt och nationellt, dessutom hanterar vi en del kunder i de övriga nordiska länderna. Vi finns etablerade med kontor och butiker på ett 20-tal orter.

Tjänsten tillsätts löpande så ansök direkt!