Erfaren redovisningsekonom med fokus på E-handel

Renevatio AB, Stockholm

Vi söker dig med mångårig erfarenhet som redovisningsekonom till en arbetsplats med stor variation av arbetsuppgifter. För rätt person finns det goda möjligheter att utvecklas kunskapsmässigt i snabb takt, arbetet är omväxlande då vi jobbar med ett flertal bolag i olika branscher. Tillträde: omgående.

Om tjänsten
Bolaget är ett investmentbolag i centrala Stockholm som investerar både kapital och kompetens i bolag inom flera olika branscher. Flera av våra företag arbetar inom E-handel, varför det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta med kvalificerad redovisning inom detta område. Du kommer ingå i ett redovisningsteam om 5 personer och du rapporterar direkt till företagets CFO.

Du är van att arbeta från ax till limpa med löpande redovisning, månadsbokslut samt arbetsgivardeklarationer och momsdeklarationer. Det är meriterande om du även har upprättat årsbokslut och inkomstdeklarationer, men inget krav. Du är en driven problemlösare som uppskattar utmanande arbetsuppgifter och som har god förmåga att upprätta egna rutiner för att utveckla och effektivisera ditt arbete. Du gillar att arbeta i team, du är hjälpsam och van att arbeta mot deadlines. Vi är ett glatt litet gäng som gillar att umgås, det är därför klart meriterande om du har nära till skratt och är social.

Tjänsten gäller tills vidare på heltid med månadslön och 6 månaders provanställning. Det finns möjlighet att arbeta hemifrån 2 dagar per vecka.

Arbetsuppgifter
- Löpande redovisning: hantering av leverantörsfakturor, betalningar, kundfakturor, kvittoredovisning, bokföring av löner
- Månadsbokslut
- Arbetsgivardeklarationer och momsdeklarationer
- Årsbokslut och inkomstdeklarationer

Kvalifikationer
Vi önskar att du uppfyller dessa krav:
- Minst 4 års arbetslivserfarenhet inom löpande redovisning
- Van att hantera flera olika bolag från ax till limpa och hålla deadlines
- Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
- Goda kunskaper i Excel

Meriterande förkunskaper:
- Årsbokslut och inkomstdeklarationer
- Erfarenhet av att arbeta med fastigheter och/eller e-handel
- Erfarenhet av att arbeta med internationell handel

Företagsbeskrivning
Renevatio AB är ett snabbt växande VC-bolag som investerar i företag inom många olika branscher men med tyngdpunkt på e-handel och fastighetsbranschen. Vi har en långsiktig investeringsstrategi där vi investerar i företag i ett tidigt skede och genom kunnande och kapital vill maximera tillväxt och lönsamhet i företagen. Koncernen utgörs idag av ca 20 st bolag men i portföljen finns också delägande ner till några procent av bolagen. Koncernbolagen har ca 60 st anställda men inkluderat de mindre portföljbolagen över 100 anställda. Vårt huvudkontor ligger på Sveavägen i Stockholm.

Ansökan skickas senast 2023-04-30, intervjuer hålls löpande och tjänsten kommer att tillsättas så snart vi har hittat rätt person.
Startdatum: omgående eller enligt överenskommelse.
För frågor om tjänsten kontakta Jenny Douhan på jenny.douhan@renevatio.se