Spontanansökan - Är du vår nästa stjärna?

ICA Kvantum Gränby, Uppsala

Om oss:
ICA Kvantum Gränby, etablerat 1971, är en arbetsplats som ständigt befinner sig i en spännande fas av utveckling. Vi har alltid mycket på gång!
Vi finns i Gränbystadens galleria och är en av Uppsalas större privata arbetsgivare med 500 mkr i omsättning, 180 anställda och 40 000 kunder varje vecka. Vår vision är att uppfattas av kunder, medarbetare och branschen som den ledande matbutiken i Sverige. Vår affärsidé är att vara den bästa och mest prisvärda matbutiken för kunder som ställer höga krav på:
- Engagerad, serviceinriktad och kunnig personal
- Stort sortiment
- Upplevelser och inspiration
- Trivsamhet, trygghet och tillgänglighet
Detta ställer, i sin tur, höga krav på våra medarbetare i form av kundfokus, engagemang, service, kompetens och en vilja av att ständigt förbättras.

Om jobbet:
Som butikssäljare jobbar du med att få våra kunder att trivas i vår butik. Du säljer varor genom olika arbetsuppgifter som:
- Kassaarbete
- Varuexponering
- Försäljning i vår manuella delikatessdisk, köksväg och café
För dig med yrkesutbildning inom restaurang, bageri eller florist jobbar du med ovanstående saker samt:
- Bagare i vårt eget bageri
- Kock i vårt eget kök
- Florist på vår egen blomavdelning
För alla dessa tjänster innebär det att man alltid prioriterar kunden först.

Om dig:
För att klara av denna tjänst ser vi att du är en lagspelare som är driven, arbetsvillig och älskar att ge service!
Du måste trivas att arbeta i ett högt tempo och alltid kunna ge service med ett leende på läpparna. För oss är det väldigt viktigt att du är en engagerad person som älskar att göra saker och ting ännu bättre. Vi tror även att du som person känner stolthet över ditt arbete och alltid gör ditt bästa för att överträffa kundernas högt ställda förväntningar.
För att göra detta ser vi gärna att du är kommunikativ, ansvarsfull och villig att lära dig.
Vi tror att du är flexibel med arbetstider och är en person som ställer upp när det behövs. Vi har arbetsscheman mellan 05.00-22.30 alla dagar om året.

Om rekryteringen:
Vi kollar på personen bakom det traditionella personliga brevet vilket gör att vi använder oss av videoansökan som du enkelt kan göra i din mobil/dator/surfplatta. Den tar endast några minuter.

Vi ser fram emot din ansökan och hoppas du vill bli en del av vårt härliga gäng på ICA Kvantum Gränby!

PS läs mer på vår hemsida (ica.se/kvantumuppsala) och följ våra sociala medier för att lära dig mer om oss och exempelvis vårt långsiktiga arbete med hållbarhet och samhällsansvar.

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
Berätta kort om dig själv och varför du söker jobbet hos oss. Berätta gärna också varför just du skulle passa hos oss på ICA Kvantum Gränby.