Projektledare Lås - Mekanik Göteborg

Great Security - VÄST, Västra Frölunda

Vi är ett av Sveriges största privatägda säkerhetsföretag med över 400 anställda och en omsättning på över 700 miljoner. Verksamheten bedrivs både lokalt och nationellt samt internationellt. Vi finns etablerade med kontor och butiker på ett 20-tal orter.

Vår verksamhet i region Väst expanderar och vi söker en flexibel, erfaren, social och ansvarsfull projektledare till vårt drivna och engagerade gäng i Göteborg

Rollen som projektledare hos oss innebär att du kommer att jobba med projekt inom Lås - mekanik på nybyggnation, renoveringar samt slutkundsanpassningar.

Vi söker dig som har erfarenhet av att driva och sköta projekt, ansvara för projektets alla delar samt ha koll på projektekonomin.
Även meriterande om du hanterar AB/ABT, BAS-P/U samt Entreprenad juridik.

B-körkort och flytande svenska i tal och skrift är ett krav för att klara tjänsten och vi ställer även höga krav på tillgänglighet och flexibilitet. Våra värdeord Smart, Engagerad och Kundorienterad och vi vill såklart att du känner dig hemma i och bekväm med.

Vi ställer höga krav på tillgänglighet och flexibilitet. I gengäld får du arbeta med roliga projekt och lösningar i ett av Sveriges mest snabbväxande säkerhetsföretag där du erbjuds goda utvecklingsmöjligheter. I tjänsten ingår förmånsbil.