Kock/Delikatessbiträde

ICA Nära Älvsjö, Älvsjö

Vi söker dig som har ett stort intresse för att arbeta med mat!

I rollen som kock är du en del av den dagliga driften vad gäller produktion till vår bistro, varmkök och kallkök. Du arbetar även med försäljning av manuella färskvaror i vår delikatessdisk. Där kommer du betjäna kunder efter deras behov och navigera dem med råd och idéer rörande deras produktval inom charkuterier, ost, fisk, kött samt vår egentillverkade färdigmat. Du känner dig trygg med att hantera en skärmaskin, packa in produkter och sköta annan allmän drift på avdelningen. Dina arbetsuppgifter innefattar även beställning, prissättning, matlagning och skapandet av en inspirerande miljö för våra kunder.

Eftersom arbetsuppgifterna är varierande är det viktigt att du är prestigelös och har förmågan att arbeta och verka i team.
Vi söker dig som är kundorienterad och trivs i den dagliga kontakten med människor. Du bör även vara stresstålig och trivas med att ha en fartfylld och händelserik arbetsdag.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, men ser följande som meriterande:
- Du har arbetat med flera olika produkter i delikatessen så som charkuterier, fisk, ost och kött
- Du har god produktkunskap och utnyttjar detta i ditt dagliga arbete genom att ge kunderna råd och tips
- Du har en bakgrund som kock/kallskänka

Tjänsten innebär även kvälls- och helgjobb.
Anställningsform: Provanställning
Urvalet sker löpande, så ansök redan idag!Om oss:
Vi på ICA Älvsjö vill verka som en upplevelsebutik där vi erbjuder våra kunder någonting utöver den vanliga shoppingupplevelsen. Idag erbjuder vi våra kunder ett brett sortiment av egenproducerad mat, både att köpa med sig hem eller att äta i vår mysiga bistro. Vi vill vara ett självklart förstahandsval för våra kunder i närområdet och är därför alltid lyhörda för våra kunders önskemål och funderingar. Den personliga kontakten mellan oss och våra kunder skapar en hemlik atmosfär och lokal samlingsplats.

2020 slog vi försäljningsrekord och blev utnämnda till Sveriges största ICA Nära-butik. Även 2021 slog vi rekord och fick behålla platsen som Sveriges största ICA Nära. Vi har tidigare även vunnit pris för bästa försäljningsutveckling år 2014 och 2015 inom Nära-profilen. 2015 vann vi dessutom utmärkelsen ”Kundkompassen” vilken innebär bästa kundnöjdhet inom Nära-profilen. Vi strävar hela tiden efter att utvecklas och siktar nu på nya mål! Bli en del av vårt vinnande team och sök redan idag!

Välkommen med din ansökan,
Familjen Dahl