Förskollärare

British Mini Schools AB, ESKILSTUNA

Vill du vara med och bidra till vår fortsatta utveckling av våra förskolor inom British Mini?

Är du förskollärare och känner att du inte får ut din fulla potential på din nuvarande arbetsplats? Vill du få möjlighet att göra verklig skillnad och nå längre? Tveka då inte att skicka in din ansökan till oss redan idag!

Förskolan British Mini startade år 2012 och är en del av British Schools AB. Verksamheten kännetecknas av en värderingsstyrd kultur och ett starkt koncept. Sedan starten har förskolan vuxit snabbt och är idag Eskilstunas största fristående förskola. Vi har idag tre förskolor i Eskilstuna kommun, placerade centralt på Rademachergatan, på Smaragdgången i Stenby och på Kanelvägen i Borsökna. Tillsammans har vi ca. 340 barn och 80 medarbetare. Läs mer om oss på vår hemsida: www.britishmini.se

Vi söker nu två drivna förskollärare, en till Rademachergatan och en till Smaragdgången, som vill vara med och utveckla våra förskolor. Vi har skapat en organisation med flera utvecklingsgrupper som har ansvar för att planera, genomföra och utveckla arbetet på våra förskolor. Här får du en möjlighet att tillsammans med kollegor och ledning vara med och utveckla vår verksamhet i riktning mot framtidens förskola. Vi har flera arbetslagsledare på varje enhet. Vi har förstelärare och en hälso- och rörelsepedagog anställd i verksamheten.

Hos oss får du ett roligt och utmanande arbete med barn i förskoleåldern. Förutom det självklara, att genomföra vårt nationella uppdrag, ser vi vikten av ett starkt koncept med fokus på helhet, lärande, kvalitet, utveckling och ett extra fokus på det engelska språket. Vi arbetar med att skapa ett gott lärandeklimat på förskolan där våra motton är: ”Learning is serious fun” och ”Moving is serious fun”!

Vi erbjuder arbetskläder för utomhusbruk, friskvårdsbidrag och kompetensutveckling utifrån verksamhetens behov.

Arbetsuppgifter

Du arbetar i barngrupp med ansvar enligt Läroplanen för förskolan, samt övriga styrdokument. Du kommer att leda, utveckla och stödja arbetslaget för att uppnå uppsatta mål i enlighet med våra värderingar.

Kvalifikationer

Du behöver vara utbildad förskollärare eller lärare mot tidigare år. Har du ett stort engagemang, starkt driv och hög energi kommer du att passa bra hos oss!

Vill du ha mer information kring tjänsten är du välkommen att kontakta rektor Marie Lindquist på telefon 016-542 22 91.

Vi ser fram emot din ansökan, varmt välkommen till British Mini!

Tjänsterna ska tillträdas den 14 augusti 2023. Intervjuer sker löpande så tjänsten kan komma att tillsätta innan sista ansökningsdag.

Vi undanber oss kontakt med säljare av annonser och rekryteringstjänster.