Säljare till expansivt bolag - Stockholm

RMS Lagerinredningar AB, Västberga

Vi på RMS Lagerinredningar befinner oss i en starkt expansiv fas. Lagerbranschen växer kontinuerligt och vi är helt rätt placerade med våra produkter.

Nu söker vi dig som vill vara med på denna tillväxt Så är du en säljare som gillar att ta ansvar och driva projekt från ax till limpa, är du dessutom nyfiken på att lära dig mer av vad som händer på insidan hos de stora e-handlarna? Vill du jobba på ett bolag där det finns stora utvecklingsmöjligheter? Då är du kanske precis den vi letar efter.

Vi söker en Säljare till vårt kontor i Västberga som gillar variation i arbetet och att ta egna beslut.
Du kommer utgå från vårt kontor i Västberga och arbeta mot våra Stockholmskunder. Fokus ligger på ett effektivt arbetssätt vilket naturligtvis även innebär digitala möten med dina kunder. Tjänstebil ingår i rollen.


OM TJÄNSTEN

Att jobba som säljare hos oss är en varierande roll och du är delaktig i det mesta i säljprocessen. Du är med kunden från första rådgivning till offert, leverans och montering av det färdiga lagersystemet. Arbetet sker gentemot lager, industri, tredjepartslogistik företag och distributionsföretag. Du kommer att arbeta med hela vårt sortiment och förväntas kunna erbjuda kunder både helhets -och speciallösningar.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av:
• Skapa en plan för marknadsbearbetningen av ditt distrikt.
• Boka möten med både nya och befintliga kunder.
• Genomföra behovsanalys, presentera kundanpassade lösningar och avtalsskrivning.


DIN PROFIL

För att lycka i rollen ser vi att du är engagerad och resultatinriktad, dessutom har du en god förmåga att på ett effektivt och förtroendeingivande sätt skapa nya och utveckla befintliga affärsrelationer. Du har tidigare arbetat som säljare och är van att styra över din egen tid, boka egna möten och ansvara för en egen säljbudget.

Vi ser även att du har:
• godkänd gymnasieutbildning
• minst 2 års erfarenhet av försäljning
• goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
• b-körkort

Meriterande är även:
• erfarenhet av lager och logistiklösningar
• utbildning inom logistik eller ekonomi

Som person är du en god kommunikatör, ordningsam och har en positiv inställning. I rollen som säljare är det viktigt att du trivs med att arbeta självständigt och har en vilja att lära.

Vi är ett mellanstort bolag med god sammanhållning där kulturen är prestigelös, flexibel och vänlig. Vi är inne i en mycket expansiv fas där vi bygger nytt kontor & lager i Eskilstuna samt etablerar säljkontor i södra Sverige. Hos oss får du möjlighet att utvecklas i rollen som säljare och styra din egen vardag. Du kommer att ingå i ett affärsdrivet team och tillhöra ett företag med korta beslutsvägar och stor frihet under ansvar. Endast du själv sätter gränserna för hur långt du kan nå! Du får en gedigen introduktion
till RMS, våra produkter och tjänster och parallellt med introduktionen kommer du att växa in i rollen som säljare.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.


OM OSS

Vi är ett starkt gäng på drygt 20 st. anställda inom RMS Lagerinredningar som samarbetar bra och hjälper varandra. Vi är Sveriges mest kompletta leverantör av lagersystem och tjänster för moderna logistik miljöer. Under våra 30 år som leverantör till företag verksamma inom lager och logistik har vi utvecklats till att idag vara en helhetsleverantör i framkant. Med ordning och reda på lagret vill vi att våra kunder får ut maximalt av sin verksamhet. Lagret ska både vara en säker och effektiv arbetsplats. Våra kunder finns i hela Sverige.

Verksamheten arbetar nära systerföretaget Södergrens Metallindustri AB som hjälper till att producera vissa produkter till lagermiljön. Vår ambition är att växa kraftigt de närmaste åren. Vi ska främst växa på den svenska marknaden, men ser också en möjlighet att etablera oss i de övriga nordiska länderna. Vi satsar även på att utveckla verksamhetens innehåll och områden. Våra medarbetare är avgörande för att vi ska lyckas med våra planer. Du får därför som medarbetare hos RMS en stor möjlighet att få vara med att påverka. Men det finns också en förväntansbild om att du ska göra det. Vi tycker att det ligger mycket i mottot “frihet under ansvar”.