Sommarjobb för dig över 18 år och kassatjänst

ICA Kvantum Huskvarna , Huskvarna

Vi på ICA Kvantum Huskvarna vill alltid ligga steget före. Därför kan kan du här söka sommarjobb till sommaren 2023. Vi söker medarbetare som kan arbeta heltid eller deltid. Vi söker nu dig som kan jobba i vår kassalinje från vecka 30 till vecka 33. Hos oss får du ett härligt och utvecklande jobb med trevliga kollegor!

Vårt största fokus är att våra kunder ska känna att de får en service av absoluta världsklass när de handlar hos oss.

DINA ARBETSUPPGIFTER
Att arbeta i vår butik innebär att man hjälper till där det behövs. Dagarna kan variera väldigt mycket och det är de som gör det så roligt att arbeta på ICA!

Öppettiderna i butiken är måndag- söndag 07:00-22:00. Arbetet kan infalla under vardagar och helger samt innefatta morgonarbete, dag- och kvällsarbete.

DIN PROFIL
För att trivas hos oss bör du vara socialt utåtriktad, inte vara rädd för att ta egna initiativ och vara öppen för att lära dig nya arbetsuppgifter.

OM REKRYTERINGEN
I din ansökan kommer du att få besvara en videofråga, några frågor och bifoga ditt cv inklusive 2 stycken referenser. Referenserna kan t.ex. vara en tidigare arbetsgivare, kollega, lärare eller mentor. Vi tar endast emot ansökningar via vår plattform Yobber. Intervjuver sker löpande under våren.

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
Varför önskar du jobba hos oss i sommar?