Spontanansökan

ICA Supermarket Ulricehamn, Ulricehamn

ICA Tornet är Ulricehamns ledande matbutik med stort fokus på matglädje, matsortiment och matinspiration. Vår vision om ett godare Ulricehamn genomsyrar såväl vårt kundbemötande som vårt medarbetarbemötande.

Vi har en gedigen historik och har verkat i Ulricehamn sedan 1988. Vi har många medarbetare som har lång erfarenhet men även några yngre medarbetare vilket skapar en fin balans mellan rutin och ungdomlig nyfikenhet. Gemensamt för alla är att vi strävar efter att ha en trevlig och välkomnande arbetsplats för alla våra medarbetare.

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med ambitiösa människor som delar vår passion för mat och service. Är du en glad person med spring i benen som gillar mat så passar du sannolikt in bra hos oss. Skicka gärna in en spontanansökan redan idag!

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
3
Berätta om dig själv, vad gör du idag? (t.ex. jobb, fritid och studier)