Trädgårdsmästare, Leksand Strand

Leksand Resort, Leksand

Som trädgårdsmästare ansvarar du för den visuella miljön på Leksand Strand. Under arbetsdagen arbetar du med gräsklippning, trimning, ogräsrensning, plantering, renhållning av vägar med mera. Arbetsdagarna varierar eftersom arbeten utförs olika tider på anläggningarna och arbetsområdet innehåller allt som våra gäster ser!

Hos oss är det viktigt att du är flexibel för att tillfälligt kunna arbeta på andra stationer. På Leksand Resort hjälper vi varandra!
Arbetet passar dig som är noggrann, lyhörd, positiv och ansvarstagande.

Det är viktigt att du kan arbeta under stundtals högt tempo och arbetet ställer krav på flexibilitet då du utför många arbetsuppgifter samtidigt.
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenheter inom trädgårdsarbete eller att du har arbetat med likande arbetsuppgifter tidigare samt har ett intresse för att utvecklas.
Vi vill att du är:

• Fyllda 20 år.
• Trivs i en arbetsmiljö med högt tempo och varierande dagar.
• Ansvarstagande och håller alltid rent och snyggt runt omkring dig.
• Flexibel, ansvarfull och lösningsorienterad.

Minimiålder 20 år
B-körkort
Arbetstid: Ca. 25–30 h/veckan
Antal lediga befattningar: 8 st
Anställningsperiod: Kan variera men generellt under perioden 17/6 – 13/8
Arbetsschema: varierande men mestadels 07.00-19.00
Arbetsplats: Leksand Strand
Lön: enligt avtal

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
Berätta om dig själv, hur du är som person, arbetserfarenheter, fritid och studier.