Butiksvärd, Minilivsbutiken,

Leksand Resort, Leksand

Butiksvärd, Minilivsbutiken,Leksand Strand

Vi söker dig som vill sommarjobba som butiksvärd hos oss på Leksand Strand. Vi ser gärna att du är en serviceinriktad person som alltid sätter gästen i fokus. Det finns ett engagemang och intresse samt rätt inställning för att skapa betydelsefulla och minnesvärda upplevelser för våra gäster.

Butiken på Leksand Strand erbjuder enklare basvaror, glass, nybakat bröd samt grill som gäster kan hyra. Här finns det även möjlighet att handla färdiga matkassar som frukostkassen och grillkassen. Som butiksbiträde ansvarar du för bland annat service till våra gäster genom kassahantering, påfyllning av varor och hantera beställningar. Du kommer även få svara på frågor gällande anläggningen samt frågor om närområdet. Därför är det viktigt att du håller dig uppdaterad kring den senaste informationen.

Vi ser gärna att du är noggrann och ansvarsfull i ditt jobb. Du är en utåtriktad person som har en förmåga att ta eget initiativ. Du är driven och engagerad och som har lätt för att samarbeta samt är lyhörd gentemot medarbetare och gäster. Det är viktigt att du är stresstålig och kan arbeta under stundtals högt tempo.
Innan du börjar arbeta kommer du genomgå en lättare HACCP-utbildning för att lära dig vilka regler och lagar som gäller inom livsmedelshantering.

Vi vill även att du:
Är serviceinriktad
Brinner för din uppgift och förstår vikten av att hålla rent på din arbetsplats
Trivs i en miljö med högt tempo och många möten
Ser ordning och reda som en självklarhet i arbetet
Har ett intresse för att utvecklas

Det är även meriterande om du har:
Tidigare erfarenheter som butiksbiträde
Goda språkkunskaper i engelska, danska och norska

Minimiålder för tjänsten: 18 år.
Arbetstid: Ca. 30–40 h/veckan
Antal lediga befattningar: 5 st
Anställningsperiod: Kan variera men generellt under perioden 17/6 – 13/8
Arbetsschema: Kan variera mellan kl. 7.30 - 22.30
Arbetsplats: Leksand Strand
Lön: enligt avtal HRF

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
3
Vem är du och varför vill du jobba på Leksand Strand?