Servis, Strand Restaurangen

Leksand Resort, Leksand

Servis, Strand Restaurangen,

Vi söker dig som vill sommarjobba som servis hos oss på vår populära Strand Restaurang. Vi ser gärna att du är en serviceinriktad person som alltid sätter gästen i fokus. Det finns ett engagemang och intresse samt rätt inställning för att skapa betydelsefulla och minnesvärda upplevelser för våra gäster.

Strand Restaurang erbjuder frukost- samt lunchbuffé och under kvällstid serveras grillbuffé och pizza. I rollen som servis ingår arbetsuppgifter som bl.a. servering till våra gäster genom kassahantering, duka av bord samt påfyllning av buffén. Du kommer få svara på frågor gällande anläggningen samt frågor om närområdet. Därför är det viktigt att du håller dig uppdaterad kring den senaste informationen.

Du kommer arbeta i en intensiv miljö vilket ställer krav på effektivitet och flexibilitet samt förmågan att utföra många arbetsuppgifter samtidigt. Det är viktigt att du är tydlig och instruktiv samt trivs i en miljö med högt tempo och många möten. Du är en utåtriktad person som har en förmåga att ta eget initiativ. Vi ser gärna att du är driven och engagerad och som har lätt för att samarbeta samt är lyhörd gentemot medarbetare och gäster.
Innan du börjar arbeta kommer du genomgå en lättare HACCP-utbildning för att lära dig vilka regler och lagar som gäller inom livsmedelshantering.

Vi vill även att du:
Är serviceinriktad
Är noggrann och ansvarsfull i ditt jobb
Brinner för din uppgift och förstår vikten av att hålla rent på din arbetsplats.
Ser ordning och reda som en självklarhet i arbetet
Har ett intresse för att utvecklas

Det är även meriterande om du har:
Tidigare erfarenheter service och restaurang
Goda språkkunskaper i engelska, danska och norska

Minimiålder för tjänsten: 16 år
Arbetstid: Ca. 20-30 h/veckan
Antal lediga befattningar: 15 st
Anställningsperiod: Kan variera men generellt under perioden 17/6 – 13/8
Arbetsschema: Kan variera mellan kl. 07–24
Arbetsplats: Leksand Strand
Lön: enligt avtal HRF

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
3
Vem är du och varför vill du jobba på Leksand Strand?