Fastfood/Streetfoodvärd

Leksand Resort, Leksand

Fastfood/Streetfoodvärd
Vi söker dig som vill bli en del av vårt nya Foodcourt-team hos oss på Leksand Sommarland. Vi ser gärna att du är en person som brinner för positiva möten och att det finns ett engagemang och intresse för matlagning samt rätt inställning för att skapa den bästa upplevelsen för våra gäster
Våra fastfood restauranger ligger mitt i parken och serverar olika sorters streetfood. I din roll som serveringsbiträde ansvarar du för att bl.a. betjäna våra gäster genom kassahantering, påfyllning av varor samt plock och disk.
Du kommer arbeta i en intensiv miljö vilket ställer krav på effektivitet och flexibilitet samt förmågan att utföra många arbetsuppgifter samtidigt. Det är viktigt att du är tydlig och instruktiv samt trivs i en miljö med högt tempo och många möten. Du är driven och engagerad samt har lätt för att samarbeta. Du är en utåtriktad person som har en förmåga att ta eget initiativ.
Innan du börjar arbeta kommer du genomgå en lättare HACCP-utbildning för att lära dig vilka regler och lagar som gäller inom livsmedelshantering.

Vi vill även att du:
Är noggrann och ansvarsfull i ditt jobb
Lyhörd gentemot medarbetare och gäster
Brinner för din uppgift och förstår vikten av att hålla rent på din arbetsplats
Ser ordning och reda som en självklarhet i arbetet
Har ett intresse för att utvecklas

Det är även meriterande om du har:
Tidigare erfarenheter inom serviceyrket/restaurang
Goda språkkunskaper i engelska, danska och norska

Minimiålder för tjänsten: 16 år
Arbetstid: Ca. 20–30 h/veckan
Antal lediga befattningar: 10 st
Anställningsperiod: Kan variera men generellt under perioden 17/6 – 13/8
Arbetsschema: Kan variera mellan kl. 9.30-18.30
Arbetsplats: Leksand Sommarland
Lön: enligt avtal HRF

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
3
Vem är du och varför vill du jobba på Leksand Sommarland?